Vill du jobba som medicinsk sekreterare på akutkliniken i Växjö?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker just nu nya kollegor till vårt gäng av medicinska sekreterare i Växjö. Om du vill vara med i händelsernas centrum där ingen dag är den andra lik tycker vi att du ska söka denna tjänst!

Att arbeta som medicinsk sekreterare på just akutkliniken är ett otroligt spännande och utvecklande arbete. Trivs du med ett jobb med stor flexibilitet och med varierade arbetsuppgifter kommer du passa bra hos oss, och du får med dina kunskaper och erfarenheter möjlighet att bidra till en god och patientsäker vård.

På akutkliniken är vi måna om både våra patienter och varandra, för att skapa en så god arbetsmiljö som möjligt och bedriva patientsäker vård. Medarbetarundersökning vi gjort på arbetsplatsen visar att det kollegiala stödet är både välfungerande och viktigt för de som jobbar hos oss.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare har du en mycket viktig roll. Du är det administrativa stödet och hjälper verksamheten att gå runt! På akutkliniken har vi mycket stor variation av skrivning och tjänsten bjuder därmed möjlighet till att skaffa en bred kunskap.

Vi skriver diktat åt akutmottagningen i Växjö och Ljungby samt åt akutvårdsavdelningen, AVA. Under jourtid skriver vi även inläggningar och akuta operationsberättelser åt ortoped-, kirurg-, kvinno-, barn- och ungdomskliniken. Förutom de sedvanliga arbetsuppgifterna ansvarar vi nattetid för regionens telefonväxel, larm och bokning av serviceresor. Tjänsten innebär alltså omväxlande arbetsuppgifter med stor variation.
Våra medarbetare är också delaktiga i att utveckla verksamheten och vi jobbar tillsammans med förbättringsarbeten. Här har du som medarbetare alltså möjlighet att bidra i vårt fortsatta arbete!

Hos oss får du chansen att jobba oregelbundna tider då vi har rotationstjänstgöring. Detta innebär arbete på dag, kväll och natt. Region Kronoberg tillämpar nattindex, vilket innebär att du får fyra timmar extra på årsarbetstiden för varje natt du arbetar. Två nätters arbete ger därmed en ledig dag, och vid nattarbete utgår också ett extra arvode.

I den här rekryteringen tillämpas löpande urval och rekrytering, så vi rekommenderar dig därför att söka tjänsten redan idag!

Kvalifikationer

Du är utbildad medicinsk sekreterare och kan lätt anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheter i förändringar.

Du är bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt, och har goda kunskaper inom IT och Cambio Cosmic. Vi ser dessutom gärna att du har utbildning inom DRG.

För oss är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, eftersom arbetet innebär samarbete med alla övriga yrkeskategorier i vården. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på akutmottagning eller om du har arbetat som medicinsk sekreterare tidigare.

Ansökan

Referensnummer:   SHV 183/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Vi tillämpar individuell lönesättning

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.