jobb just nu!

Naturvägledare till naturum Höga Kusten säsongen 2019

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Länsstyrelsen är en kunskapsorganisation med bred kompetens inom många olika samhällsområden. Hos oss finns möjlighet till intressanta och utmanande arbetsuppgifter som har stor samhällsnytta och där du som medarbetare har möjlighet till utveckling. Vi har dessutom flera förmåner som vi erbjuder våra medarbetare. Vi finns i Härnösand och är cirka 220 medarbetare som arbetar för en hållbar utveckling i länet. Läs mer om vår verksamhet och våra förmåner på www.lansstyrelsen.se/vasternorrland
Naturum Höga Kusten ligger vid Skuleberget (Docksta) i direkt anslutning till E 4
(www.naturumhogakusten.se, www.facebook.com/NaturumHogaKusten).

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att ta emot besökare, såväl enskilda personer som grupper, informera om och visa de utställningar som finns i naturum samt hålla i programaktiviteter inom och utomhus. Det ingår även att delta i planeringen av verksamheten, såsom programaktiviteter och skolklasser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant naturvetenskaplig högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning mot biologi, geologi eller naturvägledning. Det är värdefullt om du har lokal kännedom och kunskap om Höga Kustens natur och kulturvärden. Tidigare erfarenhet från naturvägledning är meriterande liksom erfarenhet av att arbeta med barn- och skolgrupper. Vi söker serviceinriktade personer med goda språkkunskaper inom svenska och engelska, samt tyska och med bra förmåga att kommunicera. Du kommer både att arbeta självständigt och samarbeta med andra personer.

Anställningens omfattning

Vi söker tre personer på heltid.
En från 1 april 29 september.
En från 17 juni till 29 september och
En från 17 juni till 18 augusti.
Arbetet innebär även helg- och kvällsarbete.

Ansökan

Referensnummer:   112-181-19

Gör ansökan

Övrigt

Länsstyrelsen tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Som ett led i detta kan det bli aktuellt med arbetsprov.
För att arbeta hos oss måste du dela länsstyrelsens värdering om alla mäniskors lika värde.