jobb just nu!

Förrättningslantmätare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Den 1 april 2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hälsa samt trafik.
Inom förvaltningen finns även den kommunala lantmäterimyndigheten för Sandvikens kommun (KLM). Vi är en del av kart- och lantmäterienheten där totalt 19 personer arbetar. KLMs huvuduppdrag är fastighetsbildning och fastighetsregistrering samt rådgivning och service inom fastighetsområdet. Vi handlägger knappt 100 lantmäteriförrättningar per år inom vårt verksamhetsområde Sandvikens kommun. Kommunen och dess sammansättning av stad, landsbygd, exploateringsområden och skog medför att lantmäteriförrättningarna är av varierande karaktär.

Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning arbetar för en långsiktigt hållbar och god livsmiljö för invånarna i den tre kommunerna med sammanlagt 53 000 invånare. Vi fortsätter nu arbetet med att skapa vår nya förvaltning, och du har i detta arbete chans att få vara delaktig och bidra till utvecklingen av en attraktiv arbetsgivare för drygt 70 medarbetare.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvård till förmånligt pris
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

Vi söker en förrättningslantmätare till vårt team som idag består av tre lantmätare och en förrättningsassistent. Beroende på dina kunskaper kan du komma att handlägga alla förekommande typer av lantmäteriärenden, producera förrättningskartor, göra arkivutredningar, delta i kompetensutvecklande KLM-nätverk och vara en viktig del i samhällsbyggnadsprocessen genom att t.ex. delta i samråd och granskning under detaljplaneprocessen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon av följande bakgrunder:
• Civilingenjör, lantmäteri
• Högskoleexamen eller motsvararande utbildning inom lantmäteri/juridik.
Du får gärna ha några års erfarenhet inom yrket men även nyexaminerade lantmätare är välkomna att söka. Du är trygg som person, noggrann och tycker om att arbeta mot uppsatta mål och resultat med en helhetssyn i ditt arbete. Du är serviceinriktad, tydlig och har god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och har god analytisk förmåga av det svenska språket.
Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   65-20

Gör ansökan

Övrigt

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.