Timvikarier till grundsärskolan i Tierp

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett bra och nära läge mellan Uppsala och Gävle och för jobb på distans. Tierp har Stockholm, Uppsala eller Gävle inom mindre än en timmes räckhåll. Med goda och varierande boendemiljöer, havsnära natur, skog och kultur inpå knutarna, bra kärna, infrastruktur och kommunikationer, erbjuder vi dig stor livskvalitet i det lilla. Våra värderingar betyder mycket för oss. Vi arbetar utifrån respekt, ansvar, kundfokus, mod och framtidstro. Vi tillämpar tillitsbaserad ledning och styrning för starka relationer och förtroende mellan chefer och medarbetare. Läs mer om oss på tierp.se

Arbetsuppgifter

Vi söker vikarier till grundsärskola och särfritids. När vår ordinarie personal är frånvarande t ex vid sjukdom, vab, fortbildning, ledighet behövs en pålitlig och engagerad vikarie.
Du genomför den personens arbetsuppgifter vilket innebär undervisning i olika ämnen eller på fritidshemmet eller i förskoleklass. Arbetet innebär också att du är rastvakt och deltar i måltider med eleverna.
Arbetet som timvikarie på grundsärskolan och särfritids är omväxlande och roligt. Du träffar många elever varje dag och är en viktig del i att skapa en trygg och lärande miljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en positiv människosyn som vill arbeta som vikarie hos oss vid behov. Vi ringer till dig när behovet uppstår och det kan vara enbart för några timmar, men även för lite längre perioder.
Vi söker dig som tillför energi och lust i arbetet med elever i deras lärande och som trivs med ett ansvarsfullt arbete.
Du har lätt för att samarbeta och trivs med att träffa nya människor.
Du har förmågan att se elevers olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar

Anställningens omfattning

6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A1146093

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tillträde vid behov av vikarier på skolan eller fritidshemmet.

Du behöver lämna in utdrag från belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.