jobb just nu!

Lärare f-3

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Skolutveckling och kollegialt lärande är vår styrka på Rombergaskolan. Vi har ca 270 elever från förskoleklass till årskurs 6. Det är en personaltät skola med viljan att göra skillnad för varje elev. Resultat och kvalité är något vi hela tiden strävar efter i mötet med eleven och i mötet med lärandet.
Varmt välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter

Som elevens allra första lärare blir du en enormt viktig person. De första åren i skolans värld är av stor vikt för barns fortsatta utveckling och lärande. Det här arbetet är för dig som gillar att bygga kunskap från grunden.
Du undervisar skolans yngsta elever, de mellan sex och nio år gamla. Du får lära eleverna att läsa, skriva och räkna och får lägga den viktiga grunden för deras kunskaper i SO, NO, teknik och engelska inför den fortsatta skolgången.
Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen med utgångspunkt i styrdokumenten.

Kvalifikationer

Lärarexamen
Lärarlegitimation

Du är mål och resultatinriktad och dokumenterar elevernas progression och lärande.

Du är självgående och tar ansvar för din uppgift genom att strukturerar ditt angreppssätt och driva dina processer vidare.

Du har pedagogisk insikt och har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.

Du har samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du har helhetssyn och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Ansökan

Referensnummer:   C27128

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.