Undersköterska sökes till Björkens demenscentra

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Björkens demenscentra ligger centralt inom Höörs tätort och i närhet av järnvägsstationen. Under ett och samma tak finns alla verksamheter samlade som särskilt boende för personer med demenssjukdom, korttidsboende, avlastning och dagverksamhet. Vår upplevelseträdgård har vackra växter som våra medborgare kan se, känna och dofta på. Där finns det djur som höns, kaniner och undulater i en voljär som bidrar till meningsfulla aktiviteter tillsammans med medborgare och personal.

Arbetsuppgifter

Hos oss på Björkens demenscentra är målsättningen att skapa meningsfullhet, stimulans, glädje, social samvaro och för ett fortsatt aktivt liv för våra medborgare. Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån medborgarens önskan och behov med kvalitet i fokus.

Du som undersköterska är nyckelpersonen i detta arbete och tillsammans med dina kollegor, din chef och HSL-personal erbjuder vi medborgare bästa tänkbara omvårdnad.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska. Du behöver behärska det svenska språket på ett sätt som gör att du kan kommunicera med medborgaren, anhöriga och kollegor i både tal och skrift. För att lyckas i arbetet är det viktigt att du är bekväm med att använda datorer och mobiltelefoner i det dagliga arbetet.

Som person är du noggrann och engagerad både för medborgaren och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta med andra, är självgående, har ett pedagogiskt förhållningssätt och bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   137/23

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.