jobb just nu!

Enhetschef/MAR Rehabenheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar de tre verksamhetsområdena ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter. Utöver ledningsgrupp och linjeorganisation finns stödfunktioner såsom ekonomer, handläggarenhet och administrativt stöd.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

Inom Omsorgsförvaltningen finns en ledningsgrupp som har till ansvar att arbeta strategiskt och ta beslut om verksamhetens inriktning, arbeta med uppsatta mål och strukturer för verksamheten, uppföljning och utvärdering av mål, förändringsbehov, omvärldsbevakning mm.

Till vår rehabenhet söker vi nu en enhetschef för leg. fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter samt MAR.

PERSONALFÖRMÅNER
Sandvikens kommun erbjuder ett flertal personalförmåner. Inom många av våra yrkeskategorier erbjuds semesterväxling och årsarbetstid. Du kan även utöva friskvård till förmånligt pris och delta i hälsofrämjande aktiviteter som gör att vi mår bra till kropp och själ. Pulsen är vår personal- och fritidsförening som vi är mycket stolta över, som erbjuder många aktiviteter och dessutom är en av Sveriges bästa personalföreningar.

Arbetsuppgifter

Vi söker en enhetschef som vill arbeta med utveckling inom vår rehabenhet. I ditt uppdrag ingår i huvudsak att ansvara för verksamhet, personal och ekonomi. I arbetet ingår även samverkan med interna och externa samarbetspartner. Omvärldsbevakning samt förmåga att planera och utveckla arbetet så att verksamheten blir effektiv är andra viktiga ansvarsområden.

I tjänsten ingår även ett uppdrag som MAR (medicinskt ansvarig för rehabilitering). Som MAR är du drivande i patientsäker rehabilitering, formar beslut- och metodstöd, vilka sedan ska ge vägledning till välgrundade behovsbedömningar och prioriteringar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast eller leg. arbetsterapeut, gärna med påbyggnad i ledarskapsutbildning. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av ledarskap inom yrkesområdet. Datorvana, god kännedom om HsL och SoL är ett krav, likväl som tillgång till egen bil i tjänsten.

I uppdraget som enhetschef är det viktigt att du har god förmåga att leda och organisera arbetet, att du är lyhörd, närvarande och finns tillgänglig för handledning av dina medarbetare i det löpande arbetet.

I uppdraget som MAR förutsätts att du omvärldsbevakar, är uppdaterad på aktuell evidens och att du har utvecklingsfokus samt ett kvalitetstänkande.

Som person är du handlingskraftig, har god samarbetsförmåga samt är stresstålig och flexibel. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   58-20

Gör ansökan

Övrigt

Som ledare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Ditt ledarskap präglas av mod, tydlighet och nyfikenhet. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.