Biträdande kostchef

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en biträdande kostchef till vår Barn och utbildningsförvaltning. Vi söker dig som vill arbeta med mat, måltider och människor i alla åldrar och ser måltiden som en viktig resurs i den kommunala verksamheten. Under senaste åren har vi fokuserat på klimattänk i våra måltider och är del av det dagliga arbetet.

Tjänsten innebär personal- och arbetsmiljöansvar samt visst budgetansvar. I arbetsuppgifterna ingår såväl rutinuppgifter för chef som utvecklingsarbete på kort och lång sikt och att lösa situationer som uppkommer i verksamheterna, så som vikarie anskaffning mm. En stor del i din roll är att stödja kostchefen i sitt uppdrag.

Vi ska arbeta för en trygg verksamhet med tydlighet i arbetssätt och rutiner. För det krävs engagemang och förmåga att driva verksamheten framåt och motivera medarbetare till förändring och nytänk såväl som efterlevnad av fastställda rutiner.

Kostenheten består idag av 1 centralkök, 8 tillagningskök och 7 mottagningskök. Inom enheten arbetar 31 kökspersonal och ca 4 timvikarier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

• har högskoleutbildning inom kostvetenskap och arbetsledning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• är strukturerad och noggrann, kan organisera både stort och smått och kan arbeta med flera olika arbetsuppgifter under samma period.
• tycker om att arbeta med människor och utveckling och är ett stöd för medarbetare och kostchef.
• har erfarenhet och kunskap kring kostområdets alla delar och har erfarenhet av arbete i kostdatasystemet Mashie.
• uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
50%

Ansökan

Referensnummer:   A1155834

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Tjänsten tillsätts om erfoderliga politiska beslut fattas.

Intervjuer kommer ske den 13 oktober.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.