Steriltekniker till Specialisttandvården, Centrallasarettet Växjö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du steriltekniker och vill ha ett jobb som är meningsfullt, omväxlande och roligt? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi steriltekniker till Specialisttandvården på Centrallasarettet i Växjö (CLV). Kliniken består av avdelningar för pedodonti, orofacial medicin, endodonti, käk- och ansiktsröntgen och käkkirurgi. Kliniken inryms in moderna och fina lokaler på våning 9 på CLV.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du ett självständigt arbete med stort ansvar. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av steriltekniskt arbete såsom rengöring, desinfektering, iordningsställande av utrustning och operationsgaller. Vi använder oss av sterilenheten på sjukhuset för att sterilisera instrument. Vi sköter också en del fabriks-steriliserat gods och packar operationsvagnar inför operationer. Du ansvarar dessutom för planering och logistik med instrumentariet inför både polikliniskt arbete och inför narkosbehandling. Arbetet är förlagt till dagtid på vardagar.

En bra introduktion är viktigt när man kommer till en ny arbetsplats. Det skapar både trygghet och engagemang. Vi genomför därför ett introduktionsprogram för alla nya medarbetare som kommer till oss. Introduktions-programmet sträcker sig under det första halvåret och genom det här programmet får du en inblick i vår organisation, massor med bra information men också chansen att lära känna andra nyanställda kollegor inom Folktandvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad steriltekniker. Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Har du sedan tidigare erfarenhet från arbete med sterilteknik eller på operationsavdelning är detta meriterande för tjänsten.

När det kommer till dig som person är du noggrann, ansvarstagande och van vid självständigt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att ha intervjuer under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillsvidare. En inledande provanställning på 6 månader kan bli aktuell.

Ansökan

Referensnummer:   TVC 83/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi är drygt 340 medarbetare i Folktandvården Kronoberg och vår verksamhet består av allmäntandvård och specialisttandvård, en utvecklingsklinik, mobil klinik, administrativt kansli och Servicecenter. Vi har kliniker i 6 av länets 8 kommuner och vårt gemensamma uppdrag är att skapa en god munhälsa hos kronobergarna.

Som medarbetare hos oss kan vi erbjuda dig förmåner i form av:
• tjänstepension
• flyttbidrag
• möjlighet till löneväxling
• möjlighet att teckna avtal om förmånscykel
• friskvårdsbidrag
• massagebidrag
• medlemskap i personalklubb

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.