jobb just nu!

Kjula skola söker klasslärare till årskurs 4

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 53 förskolor, 27 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter plus ett antal gemensamma enheter som exempelvis särskolan. Tillsammans är vi cirka 3700 medarbetare.

Kjula skola ligger på landet, en mil från Eskilstuna centrum, i en idyll som växer. Det är en skola med mycket vikänsla och en fantastisk omgivning som används i undervisningen. Skolgården är stor och inbjuder till lek och rörelse under rasttid. Vi är en läsande skola, litteratur och läsande spelar en viktig roll under elevernas skoldag. Pedagogiken syftar till att ge eleverna ett språk de kan anpassa det till olika situationer och syften. Lärarna varierar undervisningen för att väcka engagemang och möta alla elevers olika behov och inlärningsstilar. För att skapa så goda förutsättningar som möjligt för eleverna ser vi till att alla våra elever rör på sig under skoldagen. För att skapa vikänsla och trygghet på skolorna arbetar vi kontinuerligt med värdegrund i våra klasser.

Kjula skola har elever från förskoleklass till och med årskurs 6, ca 300 elever och 45 anställda. Vallby skola tillhör samma rektorsområde och har elever från förskoleklass till och med åk 3, ca 100 elever och 15 anställda. Undervisningen sker i åldershomogena grupper.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en lärare till våra elever på mellanstadiet!

Du kommer att komma till en av våra årskurs fyror med cirka tjugo elever. Du har kollegor i en parallellklass som du kommer att samarbeta nära med. Du kommer att tillhöra arbetslaget för åk 4-6 där vi har ett nära arbete. I din klass ansvarar du för planering, undervisning, dokumentation och bedömning. Alla eleverna på mellanstadiet har en dator, så du har stora möjligheter att jobba med din pedagogik digitalt!

På skolan har vi ett nära samarbete med varandra och vi har pedagogiska möten varje vecka som leds av förstelärare och/eller rektor där vi arbetar med skolutveckling. Vi är noggranna med att mötena är av kvalitet och strävar efter att inga möten är för mötandets skull. Arbetsgruppen är stabil, välkomnande och vi är noga med att ge stöd till varandra. Du kommer få kompetenta kollegor som också till största del är behöriga lärare.

Vi har tillgång till en idrottshall under fritidstid, skogen ligger runt hörnet och skolgården är väl utrustad. Våra barn på skolan är aktiva, lekande barn så här finns det möjligheter att göra nästan vad du vill!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 4-6. Alternativt är du snart färdig med dina studier.

För tjänsten är det meriterande om du har aktuell erfarenhet av undervisning i grundskola. För rollen är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och känner trygghet i att använda IT som en del i din undervisning.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet och kan planera och följa upp ditt arbete. Som anställd på Kjula skola präglas ditt yrkesutövande av professionalitet, kreativitet, samarbete och värme. Som person är du lyhörd och har förmåga att se helheten i elevens skolsituation. Vi söker dig som gillar att jobba i nära samarbete med dina kollegor, och vill bidra med dina kunskaper och till den utveckling som sker hos oss.

Du har lätt för att kommunicera med både vuxna och barn.Vi ser att du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   5529

Gör ansökan

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap och Modigt ledarskap.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Alla medarbetare inom barn- och utbildningsförvaltningen behöver visa upp registerutdrag från Polismyndighetens belastningsregister i samband med anställning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalighet och att erforderliga beslut fattas.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.