jobb just nu!

Förskollärare till Korsängens förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Arbetsuppgifter

Är du en engagerad och driven förskollärare som söker nya utmaningar och vill vara med och påverka samt utveckla den pedagogiska verksamheten?
Välkommen då att söka tjänsten på Korsängens förskola.

Förskolan finns i centrala Enköping med närheten till skogsområde och parker. Den ligger i anknytning till Korsängsskolan och är nu i tillfälliga lokaler i väntan på att byggnationen av en helt ny och större förskola ska bli klar. Den nya förskolan kommer då ha en platskapacitet för ca 160 barn. Det blir en utökning med 100 platser mot vad det är idag i de tillfälliga lokalerna.

Vi bedriver en verksamhet som ska vara utvecklande och meningsfull för varje individ som vistas i den. Vi lägger stort fokus på att alla kan, men på olika sätt. Du kommer ha stor möjlighet att utveckla och påverka det pedagogiska arbetet både inomhus och utomhus. Samarbete sker dagligen mellan grupperna.

Du ska självklart vara kunnig i ditt uppdrag som förskollärare och tillsammans med alla pedagoger på förskolan arbeta för att varje barn ska utvecklas till sitt allra bästa jag!
Som förskollärare ansvarar du för leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten med dina kollegor med utgångspunkt i styrdokumenten.

Ett viktig del av uppdraget är att gemensamt skapa en likvärdig förskola som utgår från en helhetssyn.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta som förskollärare och att du är väl insatt i styrdokumenten och förskollärarens ansvar i undervisningen.

Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du ser positivt på ditt uppdrag.
För att trivas hos oss ser vi också att du ser till verksamhetens och barnens bästa och agerar därefter.

Kvalifikationer

Vi står inför ett kommande behov av digital kompetens i förskolan och vi ser med glädje att Du vill vara med och utveckla detta arbete hos oss på Korsängens förskola.

Har du erfarenheter av specialpedagogik, TAKK, eller utomhuspedagogik är det meriterande.

Du behöver vara flexibel och trygg i dig själv och din roll som förskollärare, ha lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar.

En god samarbetsförmåga och att arbetar bra med andra människor är en viktig del, där du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du behöver ha god pedagogisk insikt och god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar.

Vi söker dig som arbetar aktivt mot mål genom planering, genomförande, uppföljning samt analys. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du skapar engagemang och delaktighet.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
100%

Ansökan

Referensnummer:   C30990

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas.
Utdrag ur brottsregistret kommer krävas.
Rekryteringsprocessen kan påbörjas innan annonstidens slut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.