Elevassistent F-3 Ornäs skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ornäs skola är en allstadieskola F-9 med ca 430 elever. Skolan togs i bruk hösten 2007. Vi arbetar framtidsinriktat med fokus på arbetslag och en flexibel syn på schema och förutsättningar för elevernas lärande samt en pedagogisk mångfald med eleven i centrum. På Ornäs skola har vi målsättningen att alla elever ska känna sig sedda eftersom vi tror att elever som blir sedda känner sig trygga och att trygga elever lättare tar till sig kunskaperna vi förmedlar.

Vi har nära till en rik natur i en kulturbygd. Ösjöenheten har utmärkelsen ”Skola för hållbar utveckling”.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Ditt arbete innebär att du ska vara ett stöd för enskild elev under skoldagen - ett spännande och inspirerande arbete! Eleven behöver stöd i undervisningen och i det sociala sammanhanget.
Du ska samarbeta med föräldrar, fritidspersonal och lärare i arbetslaget för att utforma det stöd som i första hand eleven, men även övriga gruppen, är i behov av.

Tjänsten är på ca 60%.

Kvalifikationer

Pedagogisk utbildning gärna erfarenhet av och kunskap om att arbeta med barn. Ett flexibelt förhållningssätt och arbetssätt är av största vikt.

Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet. Du är ansvarsfull, lugn, trygg och har ett tydligt förhållningssätt. Du är bra på att hitta möjligheter, flexibel och har mycket god samarbetsförmåga. Du ska kunna ta egna initiativ och är engagerad både socialt och pedagogiskt.

Du har mycket goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-16

Tidsbegränsad till: 2021-12-21

Tjänsten tillsättes under förutsättning
att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1040648

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.