jobb just nu!

Administratör till kansliet på Miljö- och hälsoskyddsenheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en förstärkning för att hantera stort antal ärenden i en expansiv kommun. Du kommer att arbeta på Miljö- och hälsoskyddsenheten som administratör. Du utgör, tillsammans med din kollega, det viktiga navet som får Miljö- och hälsoskyddsenheten samt kommunens bygglovshandläggning att fungera.

Tillsammans med kollegan bistår du handläggarna i deras arbete och ser till att ärenden registreras och expedieras. I arbetet ingår även fakturakörningar och arkivarbete samt övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i något digitalt ärendehanteringssystem och vi utgår från att du tycker att det ska bli roligt att få lära dig mer!

Du är serviceinriktad, ansvarsfull, noggrann, driven och du tycker om att arbeta i en miljö där många ärenden hanteras samtidigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-12-31

100%
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A883717

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.