Kvällssjuksköterskor som jobbar 7/7

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du utbildad distriktssjuksköterska eller sjuksköterska med erfarenhet från hemsjukvård, särskilt boende eller psykiatrin och är redo för nya utmaningar? Då har vi jobbet för dig!

Nu testar vi något nytt för att få en bättre kontinuitet och ökad patientsäkerhet. Vi undrar om någon där ute är intresserad av att arbeta konstant kväll i form av 7/7 systemet. Man arbetar alltså 7 kvällar 15-2130 och sedan ledig 7 dagar och så fortsätter det så. Om du har något annat likande förslag lyssnar vi gärna.

Askersunds kommuns Hälso- och Sjukvårdsenhet (HSL) står inför ett spännande utvecklingsarbete och behöver nya driva medarbetare med oss på resan för att kunna förverkliga de förbättringsarbeten vi påbörjat under hösten. Eftersom vi är i startgroparna kan vi inte beskriva exakt hur organisationen kommer att se ut i framtiden men vi hoppas att just du vill vara med och arbeta fram Sveriges bästa kommunala HSL-organisation.

HSL-enheten verkar under kommunens socialförvaltning och vi tror på och prioriterar teamarbete för en nära vård. Som medarbetare utför du ett meningsfullt arbete med goda villkor. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!


Arbetsuppgifter

Att arbeta kvällstid innebär att man tillsammans med en kollega har det övergripande ansvaret för alla våra verksamhetsområden jourtid. Alla insatser som inte är akuta rapporteras till områdesansvarig sjuksköterska som arbetar dagtid. Alla akuta bedömningar utförs med beslutsstöd och kommunen tillhandahåller utbildning inom detta.
De områden som HSL-enheten utför insatser i är hemsjukvård, särskilt boende, korttidsboende, funktionsstöds samtliga enheter samt socialpsykiatrin.

Vi har en sköterskegrupp med hög kompetens och många har en lång erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. Vi hittar på roliga saker tillsammans både i och utanför arbetet och har väldigt roligt tillsammans. Vi är inkluderande, prestigelösa och ser fram emot att få nya kollegor.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.
Har du vidareutbildning i geriatrik, demens, psykiatri eller som distriktssköterska är det en fördel
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Vi tror att du är självständig och engagerad, är positiv till nytänkande och bra på att prioritera och hitta lösningar.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.
Körkort B är ett krav.
Erfarenhet av kommunal vård är önskvärt.
Meriterande om du har utbildning i beslutsstöd (ViSam).

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse. Urval och rekrytering kommer ske löpande under ansökningstiden.
75%

Ansökan

Referensnummer:   ssk202212

Ansök enligt nedan:

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag
Trivselpeng
Km ersättning om du bor utanför Askersund

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!