Nämndsekreterare/utredare, Kultur- och fritidsförvaltningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kultur- och fritidsförvaltningen har c:a 90 medarbetare.

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar bland annat för Kulturcentrum med kulturskola, bibliotek, konsthall och scener samt för bad, idrott, friluftsliv, föreningsstöd, mötesplatser för ungdomar och kulturhistoriska miljöer. Sandviken var Årets kulturkommun 2018.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvård till förmånligt pris
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

Som nämndsekreterare/utredare har du en viktig roll för att det politiska arbetet ska fungera bra. Du förbereder kultur- och fritidsnämndens möten och hanterar kallelser och protokoll. Du skriver, redigerar och kvalitetssäkrar tjänsteskrivelser tillsammans med förvaltningschefen och är stöd åt förvaltningens ledningsgrupp i planeringen av beslutsprocesser. Du är även kultur- och fritidsnämndens registrator och arbetar med GDPR som dataskyddssamordnare.

Kultur- och fritidsnämndens uppgifter spänner över ett stort fält, från idrott, bad och friluftsliv till kultur, ungdomsfrågor och civilsamhällesfrågor. Som utredare genomför du större och mindre utredningar som underlag för beslut och planering. Du arbetar självständigt och nära förvaltningsledningen och dess chefer.

Du kommer tillsammans med förvaltningschef, ekonom och HR-person utgöra kultur- och fritidsförvaltningens stab och centrala administration.

Kvalifikationer

Du har en samhällsvetenskaplig högskoleutbildning eller kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer likvärdiga.

Du har en god förmåga att uttrycka dig skriftligt och arbeta självständigt. Vi tillämpar arbetsprov.

Arbetet innebär många kontakter med politiker och tjänstemän, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Erfarenhet av utredningsarbete, arbete med GDPR samt administrativt arbete är en merit.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-03-29

Datum för tillträde ger tid för önskvärd överlämning från nuvarande nämndsekreterare/utredare. Annat datum är möjligt efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   2-21

Gör ansökan

Övrigt

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 200 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.