jobb just nu!

Undersköterska/Stödpedagog/Stödassistent till LSS gruppboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 700 invånare.

Gruppboenden är en del av verksamheten inom IFO/Funktionshinder i Öckerö kommun. Brukarna har beslut om bostad med stöd och service enligt LSS och verksamheten har sin grund i respekten för brukarens självbestämmande och integritet.

Vi behöver nu utöka vår personalgrupp på Hemvärnsvägens gruppbostad med dig som har pedagogisk kompetens och hjärta för vår målgrupp.Arbetsuppgifter

Du deltar aktivt i de olika arbetsuppgifterna som innefattar allt från pedagogiskt stöd i den dagliga livsföringen till personlig omvårdnad, samverkan med det övriga nätverket kring brukaren, dokumentation och utvärdering utifrån aktuell genomförandeplan. Du bidrar med att, tillsammans med dina kollegor, arbeta med brukaren i fokus när det gäller att utveckla arbetsmetoder, rutiner och ett professionellt förhållningsätt. Arbetspassen är förlagda veckans alla dagar och kan vara både tidig morgon, sen kväll samt journatt.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning eller en påbyggnadsutbildning från KY/YH eller högskola/universitet med inriktning mot socialtjänstens område, samt utbildning inom vård och omsorg, barn och fritid eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.
Har Du erfarenhet av att arbeta med personer med intellektuella och psykiska funktionsnedsättningar är det meriterande. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av arbete med, personer med särskilda behov, tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande samt goda kunskaper inom social dokumentation.
Som person har du lätt för att samarbeta med andra och kan anpassa ditt sätt att förmedla budskap efter olika personer och situationer. Vidare ser du möjligheter, är lugn och flexibel med en positiv livssyn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse
ca 80 %

Ansökan

Referensnummer:   A799113

Gör ansökan

Övrigt

Intervjuer kommer att hållas löpande under annonstiden.

Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster.