Lärare år 1-3 till Forssaängskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Forssaängskolan är en F-6 skola som ligger i stadsdelen Forssa i Borlänge. Skolan har idag ca 400 elever i förskoleklass och grundskola och en väl fungerande fritidshemsverksamhet med flera avdelningar. Skolan har en hög digital kompetens och samtliga elever i årskurs 1-6 har en egen dator som komplement i skolarbetet. Forssaängskolan är en av hundra prövningsskolor i Sverige som är med i försöksverksamheten med digitala nationella prov. På Forssaängskolan ska du mötas av glädje och ett öppet samt välkomnande klimat. Det är en skola där alla ska kunna lyckas. Du möts av välutbildad personal med lång erfarenhet och stort engagemang för att skapa förutsättningar för elevernas lärande. Personal och skolledning har höga och positiva förväntningar på våra elever med fokus på kunskapsutvecklingen. Trygghet, trivsel och god hälsa är avgörande för att våra elever ska nå goda resultat i skolan. På skolan finns ett väl fungerande elevhälsoteam. I skolans gemensamma elevhälsoarbete har vi fokus på förebyggande och hälsofrämjande arbete.

Forssaängskolan är en partnerskola till Högskolan Dalarna vilket innebär att vi tar emot lärarstuderande under deras VFU.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Inför höstterminen 2021 söker vi en legitimerad lärare åk 1-3 som vill vara delaktig i att driva utvecklingsarbetet framåt på Forssaängskolan. Du kommer att ansvara för en klass 2 där du samverkar med lärare i fritidshem/fritidspedagog, fritidspersonal och lärare. Tillsammans med dina kollegor medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande lärmiljö skapas hela dagen. Du har ansvar för undervisning i klassen, kontakt med vårdnadshavare och all dokumentation. Vi söker dig som är nyfiken på människors olikheter, har ett tydligt och kommunikativt ledarskap, driven att hitta lösningar och trygg när det gäller att stå kvar. Du är en tydlig ledare med ett strukturerat och inkluderande arbetssätt. Du har förmågan att se varje elevs behov och samarbetar med lätthet med elever, vårdnadshavare och skolans personal. Viktigt är att kunna planera och leda en elevgrupp i olika aktiviteter, både i undervisning och lek, utevistelse, estetiska uttrycksformer och sociala sammanhang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurserna 1-3.
Kunskap och erfarenhet av läs-och skrivinlärning samt tidig matematikinlärning.

Du har eller väntar på din legitimation. Du har gärna tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en tydlig ledare med höga och positiva förväntningar på dina elever och en god samarbetsförmåga. En lagspelare som vill vara en del av Forssaängsskolans utvecklingsarbete. Du har erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd och har förmågan att anpassa din undervisning. Du är tydlig, trygg, driven, kreativ, flexibel och lösningsinriktad.

Mycket bra muntliga och skriftliga kunskaper i svenska är ett krav.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-11

Ansökan

Referensnummer:   A1037761

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.