Lärare idrott och hälsa f-6

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Grangärdets skola är en enhet med drygt 150 elever. Skolan är belägen i ett gemytligt område och har närhet till skolskogen och andra utflyktsmål. På skolan är det en klass av varje årskurs f-6 samt 2 fritidshemsavdelningar. Som lärare i idrott och hälsa är du en viktig del i vårt arbetslag. Du har relation till många elever och är därmed självklart inkluderad då vi samarbetar för ett hälsosamt och hållbart skolliv där eleverna upplever sig sedda, förstådda, trygga och motiverade. Att röra på sig är en viktig del i barns liv och utveckling. Vi ser gärna att du som lärare i ämnet sprider inspiration även utanför dina lektioners gränser. Rörelsepauser för att stimulera inlärning och välmående sker flera gågner under barnens skoldag. Vid temadagar innehållande joggning, orientering, skridskoåkning, simundervisning mm är din roll av stor betydelse för att planering och logistik ska fungera väl.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som lärare i ämnet idrott och hälsa har du lektioner i åk 1-6, eventuellt även f-klass beroende på schemaläggning. Om behov och önskemål finns kan tjänsten få högre tjänstgöringsgrad kopplat till fritidshemmets verksamhet. Det är fördelaktigt att träffa eleverna i olika sammanhang för att skapa relation.

Du förväntas planera, förbereda, genomföra, utvärdera och följa upp din undervisning så väl som elevernas måluppfyllelse. Vi arbetar med dokumentering via bland annat Unikum som du får stöd i att lära dig om du är obekant med det systemet. Du får en gedigen introduktion hos oss på Grangärdet. Vi är mån om att du ska lyckas i ditt uppdrag och bli en del av vårt drivna och positiva team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i idrott och hälsa. Du är flexibel och lyhörd med god förmåga att skapa trygghet och struktur. Du utgår från beprövad erfarenhet och vetenskaplig grund samt utför ditt arbete i enlighet med lärares etiska förhållningssätt och värdegrund.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-08-13

60-100% beroende på ämnesbehörighet och schematiska förutsättningar
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C191176

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Mariestad är framtidskommunen med tydlig riktning, vi ska växa! Här finns jobb, grön omställning, god kommunal service och framtidstro. Detta genomsyrar hela vår verksamhet.

Vi står i startgroparna för en mycket spännande resa med planerade storsatsningar inom flera områden. Etableringarna kommer att innebära stora möjligheter för platsen och organisationen att växa och utvecklas.

Vill du vara med och skapa drömlägen tillsammans? Bli en del av vårt lag när vi formar framtidens Mariestad!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi hanterar endast ansökningar digitalt. Ansökningar som inkommer via e-post eller pappersformat kommer inte att hanteras.
Under rekryteringsprocessen kommer referenser att tas och vid ett anställningserbjudande ber vi dig att visa ett utdrag från polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Undrar du vad som finns att göra och se när du inte jobbar hos oss? Gå in på www.livetiskaraborg.se och upptäck alla Skaraborgs möjligheter!