jobb just nu!

Sjuksköterskor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Vi söker nu fyra sjuksköterskor till tre omvårdnadsboenden i kommunen.

Två av tjänsterna är på Björkbackens omvårdnadsboende med närhet till buss, centrum och de bekvämligheter som finns där. Björkbackens omvårdnadsboende har 67 lägenheter fördelat på sju våningar.

En tjänst finns på Stadsgårdens omvårdnadsboende som är integrerat i ett hyreshus i centrala Enköping. Här har du närhet till buss, butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Stadsgården består av tre våningar med tio lägenheter på varje. Lägenheterna är avsedda för personer med en demenssjukdom. Tjänsten här är på 90% men tjänstgöringstiden går att diskutera.

En av våra sjuksköterskor på Tallgården i Grillby har gått vidare till nya uppdrag i kommunen och därför söker vi även här en ny kompetent medarbetare. Tallgården är ett omvårdnadsboende med 35 platser fördelade på 4 enheter. En enhet är för boende med demenssjukdom.

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig (OAS) för en säker och ändamålsenlig vård och behandling var gäller kundens fysiska och psykiska behov. Vissa arbetsledande uppgifter kan ingå efter överenskommelse med resultatenhetschef.

Du ansvarar för att handleda medarbetarna i bland annat omvårdnad, bemötande, hygien och matsituation. Du ansvarar också för att utveckla medarbetarna i hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Tillsammans med ledningsgruppen bidrar du till verksamhetens utveckling och att vi når uppsatta mål. Det sker ett aktivt samarbete med andra sjuksköterskor, både inom resultatenheten men även andra verksamheter inom Enköpings kommun. Viss tjänstgöring i kommunens sjuksköterskejour förekommer.

Kvalifikationer

Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig (OAS) för en säker och ändamålsenlig vård och behandling var gäller kundens fysiska och psykiska behov. Vissa arbetsledande uppgifter kan ingå efter överenskommelse med resultatenhetschef.

Du ansvarar för att handleda medarbetarna i bland annat omvårdnad, bemötande, hygien och matsituation. Du ansvarar också för att utveckla medarbetarna i hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Tillsammans med ledningsgruppen bidrar du till verksamhetens utveckling och att vi når uppsatta mål.

Det sker ett aktivt samarbete med andra sjuksköterskor, både inom resultatenheten men även andra verksamheter inom Enköpings kommun. Viss tjänstgöring i kommunens sjuksköterskejour förekommer.

B körkort är ett krav.

Rekryteringen sker fortlöpande under rekryteringsprocessen så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C39373

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.