Administratör till Räddningstjänsten Skaraborg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen


Räddningstjänsten Skaraborg är ett kommunalförbund som består av kommunerna Skövde, Lidköping, Mariestad, Vara, Tibro, Töreboda, Hjo, Karlborg, Essunga, Grästorp och Gullspång. Området har ca 190 000 invånare och en yta av ca 5 700 Km². Som medarbetare hos oss är du en viktig del i att nå vårt mål som är att skapa säkerhet, trygghet och omtanke för de som bor och vistas i vårt område.

Arbetsuppgifter


Aktuell rekrytering sker till Stabs- och admininistratörsgruppen som leds av förbundets stabschef och består av fem administratörer. Gruppen hanterar direktion, ekonomi, personal, viss lönehantering, diarieföring m.m. I den här tjänsten finns möjlighet till placering på stationen i såväl Skövde som Lidköping.

På grund av att en av våra administratörer som just nu sitter i Lidköping går i pension behöver vi en ny medarbetare. Räddningstjänsten Skaraborg befinner sig i en utvecklings- och tillväxtfas och vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och bidra till att uppnå största möjliga samhällsnytta i vårt uppdrag.

Arbetsuppgifter
Inom Stabs- och administrationsgruppen hjälper vi varandra och arbetar brett inom vårt gemensamma ansvarsområde. Du är således med och bidrar till de uppgifter som arbetsgruppen gemensamt ansvarar för. Arbetsuppgifterna består bland annat av fakturahantering, viss löneadministration, diarieföring och andra vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat utbildning för tjänsten. För att lyckas i tjänsten krävs också att du har tidigare erfarenhet från liknande administrativt arbete.

Personliga egenskaper
För att arbeta som administratör hos oss behöver du vara van att jobba självständigt, ta egna initiativ, vara lugn, trygg, empatisk, strukturerad och ha en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du kan sätta dig in i andras perspektiv och är flexibel. Du har lätt för att samarbeta, är kommunikativ samt initiativrik.
För att uppnå största möjliga samhällsnytta i vårt uppdrag delar vi följande värderingar:

- vårt första och största fokus och engagemang är alltid hos tredje person
- vi arbetar hela tiden för att göra varandra bättre genom ett gott kamratskap och högt
engagemang
- alla vill och får vara med och ta ansvar, vi gör det tillsammans
- förtroende, professionalitet, ärlighet och glädje gör oss stolta i vårt arbete
- vi utbildar och övar oss för att klara en större uppgift
- utveckling och innovation är viktiga områden för oss

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1241625

Gör ansökan

Övrigt

Vi arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.