Administratör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Den 1 april 2016 bildades Västra Gästriklands samhällsbyggnadsnämnd med gemensam förvaltning för kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Sandviken är värdkommun, det vill säga nämndens och förvaltningens säte. Förvaltningen har bland annat i uppdrag att hantera myndighetsfrågor inom plan-, bygg-, miljö- och hälsa samt trafik.

Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning arbetar för en långsiktigt hållbar och god livsmiljö för invånarna i den tre kommunerna med sammanlagt 53 000 invånare. Vi fortsätter nu arbetet med att skapa vår nya förvaltning, och du har i detta arbete chans att få vara delaktig och bidra till utvecklingen av en attraktiv arbetsgivare för drygt 70 medarbetare.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvård till förmånligt pris
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

- Registrering av förvaltningen inkomna handlingar
- Ansvarar för bevakning av förvaltningens inkorg
- Expediering av beslut och andra handlingar
- Utlämning av handlingar
- Arkivvård
- Fakturering och kontering
- Posthantering

Kvalifikationer

Erfarenhet av administrativt arbete och enklare ekonomisysslor såsom fakturering, kontering etc.
Du är trygg, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Du är företagsam och kreativ och har god kunskap inom området. Du ser till helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du arbetar bra tillsammans med andra, är kreativ och handlingskraftig.
Goda kunskaper i svenska i både tal- och skrift
Generella kunskaper och erfarenheter inom IT-området- verksamhetssystem, diariesystem, officeprogrammen etc.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-12-31

Enligt överenskommelse
Tjänsten är ett vikariat med eventuell möjlighet till förlängning

Ansökan

Referensnummer:   94-21

Gör ansökan

Övrigt

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 200 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.