jobb just nu!

Lärare i förskoleklass sökes till Enebackeskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig/er som har elev och förskoleklass verksamhet i fokus.

I uppdraget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen utifrån syfte och centralt innehåll i Lgr11.

Det finns också en gemensam "Fk-plan" med tillhörande mallar för veckoplanering samt utvärdering, som Fk-personal tillsammans jobbat fram inom kommunen.

Hos oss får du också möjlighet att arbeta tillsammans med ett annat förskoleklass-arbetslag, då vår organisation bygger på parallellsamarbete (F-6).

Du kommer också att ha viss tid förlagd till fritidshems verksamhet.

I arbetstiden ingår 5 tim. planeringstid/v och 6 dagars kompetensutveckling/läsår.

All förskoleklass personal i kommunen träffas regelbundet för kollegialt lärande för att säkerställa kvalitén och likvärdigheten i verksamheten.

Inom skolområdet finns två skolor: Enebackeskolan F-6 och Tjörnarps skola F-3.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med inriktning förskoleklass, med stort engagemang.
Stor vikt fästes vid dina personliga egenskaper och förmågor.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-01-07

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   109/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.