jobb just nu!

Vi söker en sjuksköterska till Björkbackens omvårdnadsboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Björkbackens omvårdnadsboende ligger i Enköping med närhet till buss, centrum och de bekvämligheter som finns där. Björkbacken har 67 boenden fördelat på sju våningar. Vi har tio lägenheter på sex av våningarna och en våning med sju lägenheter.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig (OAS) för en säker och ändamålsenlig vård och behandling var gäller kundens fysiska och psykiska behov. Vissa arbetsledande uppgifter kan ingå efter överenskommelse med resultatenhetschef.

Du ansvarar för att handleda medarbetarna i bland annat omvårdnad, bemötande, hygien och matsituation. Du ansvarar också för att utveckla medarbetarna i hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Tillsammans med ledningsgruppen bidrar du till verksamhetens utveckling och att vi når uppsatta mål. Det sker ett aktivt samarbete med andra sjuksköterskor, både inom resultatenheten men även andra verksamheter inom Enköpings kommun. Viss helgtjänstgöring i kommunens sjuksköterskejour kan ingå.

Kvalifikationer

Du arbetar tillsammans med kollegor att utifrån kommunens ansvar inom hälso-och sjukvård ge en ändamålsenlig och god omvårdnad. På omvårdnadsboendet arbetar du dagtid måndag till fredag. Viss helg tjänstgöring kan ingå inom kommunens jourverksamhet.

Erfarenhet som sjuksköterska inom kommunal verksamhet är meriterande.

Tjänstgöringsgraden kan du själv vara med och påverka.

Anställningens omfattning

Anställning enligt överenskommelse men tillträde senast 190725
Omfattning 75-100%

Ansökan

Referensnummer:   C26278

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.