Psykolog till småbarnsteamet, specialistpsykiatrin

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Specialistpsykiatrin barn, unga och vuxna bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverande och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag.

Enheterna för barn och unga och vänder sig till barn och ungdomar under 18 år. Verksamheten ingår i verksamhetsområdet primärvård, psykiatri och rehab och har mottagningar i Ljungby och Växjö samt en akutverksamhet i Växjö.

Vi söker nu efter en psykolog till vår Småbarnsteam 0–6 år som vill vara med och utveckla Region Kronobergs barnpsykiatri framåt. Är du vår nästa kollega?

Arbetsuppgifter

På vår klinik arbetar vi i tvärprofessionellt team där du som psykolog i Småbarnsteamet tillsammans med övriga professioner kommer att bedriva kvalificerat bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete med våra yngsta patienter och deras anhöriga i samverkan med vårdkedjan, förskola, skola, socialtjänst och vårdgrannar.

Som medarbetare hos oss erbjuds du en bra introduktion med möjlighet till handledning och mentorskap. Utöver handledning, extern som intern, ser vi fortbildningar, kurser och specialistutbildningar som viktiga verktyg för att utveckla kompetensen inom enheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Det är meriterande med vidareutbildning inom behandlingsarbete, erfarenhet inom barn- och ungdomspsykiatriskt arbete eller arbete med målgruppen och familjer. Du skall vara intresserad av att ha varierande arbetsuppgifter och trivas med arbete i ett tvärprofessionellt team samt ha hög samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Även om du är nyutbildad våga ta chansen och sök ett arbete som är utvecklande, intressant och där du har möjlighet till god handledning!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   PSC 55/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.