jobb just nu!

Kortidsvikarie inom förskola och skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Barn- och utbildningsförvaltningen har ansvaret för Luleå kommuns skolor, från förskola och grundskola till gymnasium. Vi har det viktiga uppdraget att se till att våra barn och elever får den utbildning, trygghet och kunskap de behöver för att kunna leva ett rikt och allsidigt liv. Vill du vara med på den resan?
Vi bemannar 61 förskolor, 38 grundskolor och hela gymnasiebyn. Till alla dessa enheter behöver vi kontinuerligt duktiga och engagerade vikarier.

Arbetsuppgifter

Barn- och utbildningsförvaltningen söker korttidsvikarier som med kort varsel vill vikariera vid ordinarie personals frånvaro. Som korttidsvikarie hos oss har du möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser inom förskola, skola eller fritidshem. Du får värdefull arbetslivserfarenhet och en unik inblick i många olika verksamheter.

Dina arbetstider varierar beroende på verksamheternas behov. Som korttidsvikarie anger du vilka dagar och tider du vill arbeta och din tillgänglighet matchas sedan mot arbetsplatsernas vikariebehov. Du är garanterad minst 4 timmars arbetspass de dagar du arbetar. Du lägger enkelt in din tillgänglighet samt accepterar arbetsförfrågningar med din mobiltelefon eller dator.

Som korttidsvikarie har du ett viktigt och varierande uppdrag som uppskattas av såväl barn och elever som den ordinarie personalen på våra förskolor och skolor.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

För arbete inom förskola, skola och fritidshem ska du ha slutbetyg från avslutad gymnasieutbildning. Pedagogisk utbildning och/eller pedagogisk erfarenhet är meriterande. Din utbildningsbakgrund avgör vilken anställningsform och befattning du har i ditt arbete som vikarie.

Som person trivs du med en omväxlande tillvaro och är ansvarsfull. Du har ett positivt förhållningssätt, kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta.

Ansökan

Referensnummer:   A816186

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb