Chef Underhållsgruppen till Sandviken Energi

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I över 100 år har Sandviken Energi skapat möjlighet för människor och näringsliv i Sandvikens kommun att växa. Vårt arbete påverkar livet för alla i kommunen det ställer höga krav på att vi erbjuder trygga, driftsäkra och prisvärda tjänster av hög kvalitet. Vår historia började 1914, när Sandviken Yttre Belysnings AB bildades. Sedan dess har vi bytt namn, utvecklats till en koncern med fyra affärsområden, över 160 medarbetare och en omsättning på cirka 500 miljoner kronor. Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som skapar samhällsnytta för dagens och för kommande generationer. Vår värdegrund, som uttrycks i rubrikerna ansvarstagande, engagerade och öppna, lägger grunden för hur vårt arbete bedrivs och hur vi bemöter varandra och våra kunder.Arbetsuppgifter

Vi söker dig som ska driva, leda och planera den operativa verksamheten för Underhållsgruppen inom affärsområdet Elnät. Tillsammans med ditt team på tio elmontörer utvecklar du och arbetar med ett förebyggande underhåll av kommunens elnät. Inom Sandvikens kommun finns cirka 20 000 elnätskunder och ett ledningsnät i mark och luft på omkring 1 500 km.

Genom ditt sätt att leda motiverar du dina medarbetare och tillsammans fortsätter ni underhållsutvecklingen och arbetar för en ökad medvetenhet om säkerhet.

Du ställer krav och ger befogenheter som ger ansvarstagande och stolta medarbetare vilket skapar både tydlighet i arbetssätt och självgående individer. Du följer kontinuerligt upp din verksamhet. Du rapporterar till avdelningschef för Drift & Underhåll samt arbetar nära kollegor inom underhållsamordning, driftteknik och projekt & beredning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i ledarrollen och som brinner för att ständigt utveckla verksamheten och medarbetare! Du har erfarenhet av förändringsledning och har ett stort säkerhetstänk.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad samt kommunikativ. Du gillar att arbeta mot tydliga mål.

Vi tror att du har en relevant kompetens inom underhållsarbete/förebyggande underhåll inom exempelvis bygg-, industri- eller energibranschen. El kompetens (elinstallation/elkraft) är meriterande men inte ett krav.

Tjänsten är säkerhetsklassad.

Anställningens omfattning

snarast efter överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   317-21

Gör ansökan

Övrigt

Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling!
Vi erbjuderdigen trygg och spännande arbetsplats med ett gäng härliga kollegor. Vi har fokus på säkerhet och hållbar arbetsmiljö hos oss ska du kunna jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Vi ser styrkan i våra olikheter och genom en inkluderande kultur lyckas vi allra bäst med vårt uppdrag.

Vi värnar om att alla ska ha balans mellan arbete och fritid och som medarbetare hos oss kan du ta del av flera förmåner så som möjlighet att träna i vårt eget gym, delta i friskvårdsaktiviteter samt friskvårdsbidrag.


Fackliga företrädare
Sveriges ingenjörer, Ledarna, Kommunal, Vision och Seko. Representanter nås på tfn 026-241600