Vårdpersonal till äldreboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och bidra till satsningarna kring vår tids största utmaningar, och kunna påverka och lämna över något för framtida generationer att vidareutveckla? Då är Bodens Kommun en arbetsgivare för dig!

Boden ligger i Norrbottens kustland, endast 3 mil från havet mellan två älvdalar. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta vilket skapar ett givande arbets- och fritidsliv, det vi kallar närhetsliv.

Boden ligger i hjärtat av en etableringsintensiv region och är en viktig del av den gröna globala samhällsomställningen. Här skapas ett samhälle i tillväxt, rustat för att möta den gröna ny industrialiseringen, med smarta och hållbara lösningar för samverkan, boende, transporter, vardagen och ett modernt företagande.

Med ett starkt stöd från kompetenta kollegor och chefer, får du mod att våga prova. Hos oss får du stort förtroende i en fantastisk miljö, där det finns möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Arbetsuppgifter

Vi vill att du ska bli en av oss!
Välkommen med din ansökan till våra äldrebeoenden som söker två undersköterskor och tre vårdbiträden.

God vård och omsorg till personer i behov av stöd och hjälp med ex personlig hygien, av- och påklädning, aktivering mm.

Medicinska arbetsuppgifter förekommer och ges på delegation av medicinskt ansvarig personal efter genomgången utbildning. Du arbetar med individens behov i centrum och har brukaren i fokus.

Kvalifikationer

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Gärna Vård- och omsorgsprogrammet eller vårdbiträdesutbildning.
Alternativt erfarenhet från vård och liknande verksamheter eller att du är intresserad av att arbeta med människor, då kan vi erbjuda utbildning och en karriär för just dig.

Du bör behärska svenska språket i tal, skrift och läsförståelse, då det innebär daglig kontakt med brukare, anhöriga, dokumentation och inläsning av information som berör arbetet.

Anställningens omfattning

Urval sker löpande och tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   C177274

Gör ansökan

Övrigt

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan och ett friskvårdsbidrag. Via vår hälsoportal kan du som medarbetare boka in dig på olika friskvårdsaktiviteter ex massage, prova-på-träning, föreläsningar mm.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen.

Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.