Är du vår nya kollega? Nu söker Kungsljuset undersköterskor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kungsljuset öppnade under 2013 och är ett vård-och omsorgsboende beläget i Kvarnsveden. Kungsljuset har 47 lägenheter med plats för 51 boende.

4 av lägenheterna är avsedda för parboende. Hos oss bor även två katter, fiskar och fåglar som bidrar till de boendes trivsel.

En skön spa- och relaxavdelning med bastu och massagebadkar finns i huset för de boende. Varje dag genomförs vardagsaktiviteter som till exempel sittgymnastik, promenader och bingo.

På Kungsljuset erbjuder vi 2 olika rätter till lunch varje dag för att främja ökad aptit och välmående hos de boende.

2016 tilldelades Kungsljuset White Guides pris för en av fem utsedda till årets Supernova med nomineringen ”Här utgår personalen från de boende, inte tvärt om. På Kungsljuset i Borlänge har de boende extra mycket att säga till om, framförallt när det gäller måltiderna. De boende får själva välja vilken avdelning de vill äta på”.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Hos oss har du stor möjlighet att påverka din egen arbetsdag och även arbetstider då vi använder oss av individuell schemaplanering.

I vår arbetsgrupp ingår undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor, gruppledare, planerare, biträdande enhetschef och enhetschef. Det finns ett gott samarbete mellan de olika professionerna på Kungsljuset. Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor. Arbetet innebär att ge god vård och omsorg samt stöd till äldre personer. Du behöver vara flexibel angående arbetstider då arbetet är förlagt såväl dag, kväll och natt.

Vi lägger stor vikt vid aktiviteter och att bidra till en meningsfull vardag för de boende.
I uppdraget som undersköterska på Kungsljuset ingår kontaktmannaskap och ombudsroll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är färdigutbildad undersköterska och har du tidigare arbetat som undersköterska ses det som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt.

För oss är det viktigt att du alltid arbetar efter Borlänge kommuns värdegrund och sätter Borlängebons behov i centrum.

Du är engagerad, driven och har en positiv inställning till arbetet och dina kollegor. Du har förmåga att prioritera, vara flexibel och lösningsfokuserad. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta egna beslut samtidigt som du har ett gott samarbete och kan arbeta i grupp.

Kungsljuset lägger stor vikt vid arbetsglädje och eget ansvar, vi hoppas att du trivs i en roll där du själv får möjlighet att göra skillnad!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-03

Ansökan

Referensnummer:   A1060781

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Ansök om utdrag redan idag då det kan ta flera veckor. Ansök utdraget via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.