jobb just nu!

Grundskollärare Bergagårdsskolan åk 3

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen


Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet med bra kollektivtrafik. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 500 invånare.

Vill du jobba med några av Sveriges bästa kollegor och Sveriges i särklass härligaste elever? Då ska du söka jobbet som lärare hos oss på Bergagårdsskolan!

Bergagårdsskolan är en F-6 skola med 280 elever på Hönö.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en behörig lärare för undervisning på lågstadiet åk 3. Då vi har bred behörighet på skolan kan vi vara flexibla med din behörighet.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga läraruppgifter så som att planera genomföra och följa upp undervisningen såväl enskilt som tillsammans med andra.
På Bergagårdsskolan tror vi att elevernas självkänsla och självförtroende växer när de får chans att utvecklas och se resultaten av sina insatser, därför är formativ bedömning viktig. Utgångspunkten är att alla kan och vill lära så mycket som möjligt. Skolans organisation är flexibel för att möta de olika behov som uppstår under läsåret.

Som lärare arbetar du i team med en årskurs, i ett nära samarbete med ditt arbetslag. Du kommer att ha klassansvar tillsammans med ytterligare en lärare och fungera som mentor för eleverna i klassen. Vi har ett nära samarbete inom arbetslaget för att utveckla det dagliga arbetet med eleverna.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-03-04

100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A847516

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi kommer att tillämpa löpande intervjuer i rekryteringsprocessen för denna tjänst och ser därför gärna att Du skickar Din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.