Undersköterska/Vårdbiträde till Bompabacken i Transtrand

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Bompabackens äldreboende ligger i Transtrands västra del där västerdalälven flyter strax nedanför. Bompabacken består av två avdelningar särskilt boende varav det ena är ett demensboende.
Nu söker vi 2 nya kollegor som kan bli en del av vårt härliga team på Bompabacken.
I denna tjänst kommer din utgångspunkt vara att arbeta på avdelningen Tranan som är särskilda boende med cirka 12 lägenheter, med det kan också förekomma arbete på den andra avdelningen.

Som undersköterska/vårdbiträde kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom äldreomsorg där det ingår medicinsk hantering mm.
Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:
* ge omsorg, hjälp och stöd till brukarna utifrån deras individuella behov.
* skapa en meningsfull vardag för den enskilde
* ge våra boende trygghet i sitt eget hem.

Med gott bemötande, hög servicegrad och engagemang anpassar du arbetet efter varje enskild boendes behov så att stödet utformas individuellt utifrån genomförandeplanen. Du kommer att arbeta enligt schema dag, kväll och helger.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde, gärna med inriktning på geriatrik/palliativ vård.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom äldrevården. Därutöver är det viktigt att du kan hantera ett digitalt journalsystem samt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Tjänsten kräver att du självständigt kan planera ditt arbete för att tillgodose våra boendes behov. Du jobbar i ett team av vårdpersonal och tillsammans med dina kollegor som är undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor och fysioterapeuter skapar vi de bästa förutsättningar för de boende.

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt i din roll vilket vi vet behöver präglas av ett gott bemötande, av respekt och av värdighet.
Tjänsten innebär att du ska trivas med att jobba med hög flexibilitet då det hela tiden händer saker i vår verksamhet. Du behöver även trivas med att lösa problem och ta initiativ i det dagliga arbetet.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Denna tjänst omfattas av kontroll av belastningsregister, så tag gärna hem redan idag ett utdrag från polisen då det kan dröja 1-2 veckor att få hem detta.
Ansök redan idag, vi kommer att hantera ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Anställningens omfattning

Enligt överrenskommelse
75-100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1079189

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.