jobb just nu!

Pedagogisk resurs

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.

Vårt största fokus är att utveckla undervisningen och öka elevernas kunskaper. Vi har börjat med det, vill du vara med? I så fall söker vi dig som vill arbeta som pedagogisk resurs på Östra Skolan i Jokkmokk.

Arbetsuppgifter

På Östra skolan går ca 170 elever i årskurserna 6 - 9. Som pedagogisk resurs vid Östra skolan är du delaktig i det pedagogiska arbetet i samarbete med pedagoger, allt enligt läroplanen för grundskolan. Du kommer att arbeta i åk 9.

Kvalifikationer

Fritidspedagog, Förskollärare samt förskollärarlegitimation, eller annan eftergymnasial utbildning.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-01-07

Tidsbegränsad till: 2019-06-14

70 %

Ansökan

Referensnummer:   144/2018

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.
För mer information se www.jokkmokk.se