Sommarvikarier inom vård, omsorg eller kost

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår nyöppnade internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas vinterturism destination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Kommunen står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi är en arbetsgivare som vill ta tillvara på varje medarbetares kompetens och engagemang. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Inom Socialförvaltningen är vårt huvuduppdrag att arbeta med människor i behov av stöd, hjälp och omvårdnad för att hantera sin vardag. Under sommaren, framförallt perioden juni- augusti, har vi behov av duktiga, engagerade vikarier till de olika verksamheterna. Tjänsterna vi söker personal till innefattar:

• Hemtjänst
• Särskilt boende
• Kostenheten inom äldreomsorgen
• LSS
• Personlig assistans

Alla arbetsroller innebär varierande arbetstider, med tider förlagda dag, kvällar och helger. Vi har även behov av nattpersonal till vissa tjänster.

Uppdrag och arbetsuppgifter kan komma att variera beroende på inom vilken verksamhet du kommer att sommarjobba, skriv gärna vart du tror att du passar bäst i din ansökan.
Introduktion för arbete som sommarvikarie sker innan semesterperioderna startar.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet av arbete inom vården, men det är inget krav på alla enheter. Att du har erfarenhet av att jobba i ett serviceyrke ser vi som mycket meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att som person är du engagerad, intresserad av andra människor och ödmjuk.

Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i svenska i både tal och skrift, då du bland annat kommer att dokumentera i vårt verksamhetssystem.

Det är viktigt för oss att du är flexibel, ansvarsfull och har en god förmåga att samarbeta.
För arbete i hemtjänsten så krävs också körkort för manuell bil.

Ansökan

Referensnummer:   A1003768

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vid en eventuell anställning behöver du lämna ett utdrag ur belastningsregistret till Malung-Sälen kommun. Se gärna till att du vid intervjutillfälle har detta med dig. Du beställer detta själv via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och kuvertet måste vara oöppnat när det överlämnas till oss.
Intervjuer kommer att påbörjas under vecka 14 och fortgår tills alla platser är tillsatta. Vänta därför inte med din ansökan, utan skicka in din intresseanmälan med information om dig och varför du skulle passa som vikarie hos oss.

Välkommen med din ansökan via vårt ansökningssystem!
Ansökningar via e-mail kan ej hanteras pga GDPR.

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.