Psykolog till allmänpsykiatrin, Ljungby

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Specialistpsykiatrin barn, unga och vuxna bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverande och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag.
Allmänpsykiatrin vuxna är organiserad i specialiserade öppenvårdsenheter där samarbetet till slutenvård är god. Vi arbetar för att vården ska vara nära patienten samt personcentrerad.

Allmänpsykiatrin enhet 3 är en öppenvårdsmottagning lokaliserad i Ljungby. Vårt uppdrag är att bedriva specialistpsykiatri, främst för patienter med recidiverande depressioner, bipolär sjukdom, personlighetsstörning, komplicerade ångesttillstånd, neuropsykiatrisk problematik samt patienter med suicidrisk.
Vi söker nu en legitimerad psykolog till vår enhet i Ljungby. Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss kommer du att arbeta med psykologiska bedömningar och ställningstaganden till vidare behandling eller utredning. Du kommer ingå som en del i tvärprofessionellt team vid diagnossättande utredningar. Du kommer även att utföra psykoterapeutiska behandlingar. Möjlighet till enskilda anpassningar gällande arbetsuppgifter kan diskuteras. Via arbetsgivaren finns möjlighet till regelbunden handledning av kvalificerad extern handledare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, är engagerad, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och ta egna initiativ.

Stort vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga ur ett tvärprofessionellt perspektiv.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningens omfattning

Tillträde enl. överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   PSC 88/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.