Lärare svenska/engelska och svenska åk 8, Hammerdal

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Strömsunds kommun är den storslagna naturen nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa delaktighet, motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Grevåkerskolan i Hammerdal söker lärare i språkvalet engelska och svenska för grundskolans klasser åk 6-9. Vi söker också en lärare i svenska för årskurs 8. Tjänsten är ett vikariat på 60-75% under vårterminen 2023. Tjänsten är på 60% för språkvalet svenska och engelska men kan alltså kombineras med ytterligare undervisning i svenska i åk 8 om du innehar kompetensen för detta, och blir då en tjänst som omfattar 75%.

Vi söker dig som vill undervisa och fortsätta skolans utveckling. Hammerdals rektorsområde arbetar utifrån ett förhållningssätt som sätter barnen i fokus utifrån ett helhetsperspektiv. Samverkan med föräldrar och samarbete med övrig personal är en viktig del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat lärarutbildning och/eller erfarenhet som är relevant för att undervisa i språkvalet svenska och engelska med möjligheten att även undervisa svenska i åk 8.

Vi söker dig som är samarbetsvillig, utåtriktad och ansvarstagande. Du är intresserad av att utveckla dig själv och ditt sätt att arbeta och vågar tänka i nya banor och har förmåga att planera, genomföra och följa upp undervisningen. Du ska vara självständig och självgående i din planering och i din undervisning.

Du har grundläggande datorvana för att kunna använda de IT-verktyg vi använder i undervisningen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-01-08

Tidsbegränsad till: 2024-06-20

Tillträde i samband med att vårterminen 2023 startar.
60-75%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A1256543

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta.