Central säljare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

På Sandviken Energi går långsiktigt lönsamma affärer hand i hand med hållbara investeringar i samhället. Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling! Vi erbjuder dig en trygg och spännande arbetsplats med ett gäng härliga kollegor. Vi har fokus på säkerhet och hållbar arbetsmiljö - hos oss ska du kunna jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Vi ser styrkan i våra olikheter och genom en inkluderade kultur lyckas vi allra bäst med vårt uppdrag. Vi värnar om att alla ska ha balans mellan arbete och fritid och som medarbetare hos oss kan du ta del av flera förmåner så som möjlighet att träna i vårt eget gym, tillgång till massage på arbetsplatsen, delta i friskvårdsaktiviteter samt friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

Energibranschen är i snabb förändring - nya tider ställer nya krav och det är där du som central säljare kommer att kunna bidra till att vi lyckas med att sätta kunden i fokus!

I rollen som central säljare kommer du att sköta kontakten med både befintliga och nya kunder. Du ansvarar för, och utvecklar, vår produkt- och tjänstekatalog tillsammans med våra affärsområden.

Våra kunder och partners finns i hela Sandvikens kommun och vi fokuserar på att leverera en helhetsupplevelse i vårt kundbemötande. Det ska vara enkelt att vara kund hos oss! Du har en hög servicevilja, god organisationsförmåga och tar ansvar från beställning till leverans. På så vis skapar du tillväxt, goda resultat och hållbara relationer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
• Skapa goda kundrelationer för att bidra till en bra kundupplevelse
• Skapa goda relationer med våra samarbetspartners
• Samordna säljinsatser inom alla koncernens affärsområden och hantera inkommande kundförfrågningar
• Ansvara för att utveckla vårt erbjudande och våra säljprocesser
• Representera bolaget i sociala sammanhang såsom mässor, event och andra arenor där våra kunder och samarbetspartners finns
• Ansvara för uppföljning mot uppsatta försäljningsmål

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort engagemang för ditt arbete och trivs i en roll där du självständigt driver ditt arbete framåt. Du sätter kunden i fokus och lägger ner tid på att skapa enkla vägar in för våra kunder. Du agerar rådgivande gentemot våra kunder för att vi ska kunna leverera trygga och bekvämliga lösningar i deras vardag.

Du är kommunikativ och kan kommunicera tydligt på svenska i både tal och skrift. Du trivs i en roll där du får ansvara för samordning av säljinsatser och våra gemensamma erbjudanden.

Vi ser att du har en gymnasial utbildning eller liknande. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av försäljning och kundrelationer. Meriterande är om du har erfarenhet av energibranschen.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Sandviken Energi med Jefferson wells, ett företag inom ManpowerGroup. För mer information angående tjänsten varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Andersson på telefon 026 66 30 22 eller via mejl: mats.andersson@jeffersonwells.se

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Snarast efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   347-23

Gör ansökan

Övrigt

Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 150 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Vårt arbete påverkar livet för alla i kommunen - det ställer höga krav på att vi erbjuder trygga, driftsäkra och prisvärda tjänster av hög kvalitet!

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som skapar samhällsnytta för dagens och för kommande generationer. Vår värdegrund, som uttrycks i rubrikerna ansvarstagande, engagerade och öppna, lägger grunden för hur vårt arbete bedrivs och hur vi bemöter varandra och våra kunder.

Fackliga företrädare
Sveriges ingenjörer, Ledarna, Kommunal, Vision och Seko. Representanter nås på tfn 026-241600