jobb just nu!

Lärare till Munkebergsskolan åk 1-3

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Munkebergsskolan har elever från förskoleklass till och med årskurs 3 och med tillhörande fritidshem. Skolan är belägen på Mjölkudden, ca 2 km från Luleå centrum. Vi har en fantastisk utemiljö, nära till den vackra naturen och vattnet vid Lule älv. Området har blandad bebyggelse, mestadels från 60- och 70-talet. Det finns ett centrum med bl. a vårdcentral, apotek, affärer mm i närheten.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa och arbeta med elever i lågstadiet på Munkebergsskolan. I tjänsten ingår mentorskap för elever. Du kommer att arbeta i arbetslag där den kollegiala samverkan är stor och tillsammans ska ni planera och följa upp verksamheten både på grupp- och individnivå.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och gärna med bred behörighet i år 1-3 inom ämnena Ma, Sv, NO, SO, teknik, bild, engelska, musik, idrott och engelska. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du har fokus på kvalité och tycker om att samarbeta och skapa bra relationer med både barn och vuxna. Du ska ha stor förmåga att se alla elever och ta hänsyn till varje elevs individuella förutsättningar. Du ska tillföra energi och lust i arbetet och ha en vilja att se möjligheter.

Anställningens omfattning

Tillträde 8 januari 2020.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Bifoga din legitimation med ansökan.

Ansökan

Referensnummer:   A904434

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb