Sjuksköterska natt

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser i ordinärt boende till de personer som har hemsjukvård, särskilt boende samt till brukare på LSS-boende och de brukare som tillhör socialpsykiatrin och har hemsjukvård i hela Åstorps kommun. Arbetet innebär akuta bedömningar och planerade hembesök. I arbetet möter du personer från 18 år och äldre, och din huvudsakliga uppgift är att göra medicinska bedömningar, både akuta och planerade, för att kunna ge den bästa vården utifrån det individuella behovet. Du kommer även att möta personer i olika skeden i palliativ fas i livet, där din uppgift är att skapa en god vård i livets sista tid för både patienten och dess närstående. Du handleder och arbetar tillsammans med omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer

Söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en god planeringsförmåga och vana vid att arbeta självständigt. Har ett gott bemötande och bidrar till en bra arbetsmiljö samt har förmåga att samarbeta med flera olika yrkesprofessioner. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
Nattjänsten är 68%, finns möjlighet att utöka tjänstgöringsgraden med arbetspass på kvällen
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1136780

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag

Anställning

Arbetstid: Schema.
Nattjänstgöring

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under rekryteringfasen.