Undersköterskor till medicinkliniken i Ljungby

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

På medicinkliniken bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. Vi vill skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Genom våra tre grundläggande element: robust, säker och stolt arbetar vi varje dag mot vår vision att tillsammans skapa den bästa medicinkliniken.

Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. På medicinkliniken i Ljungby finns medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning samt dialysavdelning. Slutenvården består av två vårdavdelningar. Den ena vårdar patienter med stroke/neurologi och internmedicinska sjukdomar, den andra vårdar patienter med inriktning mot kardiologi och internmedicinska sjukdomar.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som undersköterska på medicinavdelning innebär bland annat att utifrån ett personcentrerat förhållningssätt tillgodose patienternas behov och resurser. Arbetet innebär även provtagning och sedvanliga kontroller som förekommer på vårdavdelning. I det dagliga arbetet är du en aktiv del av verksamhetsutveckling och patientsäkerhetsarbetet.

För att ge patienterna bästa möjliga vård arbetar personalen i team tillsammans med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och kurator.

Inom Region Kronoberg har vi nattindex 1.4 vilket innebär en arbetstidsförkortning vid rotationstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara en del av medicinkliniken i Ljungby. Du ska arbeta aktivt för att patientens behov ska styra utvecklingen av verksamheten.

Vi vill att du är flexibel, driftig, gillar utmaningar och har lätt för att samarbeta både inom avdelningen men även med övriga enheter på kliniken. Du ser din roll hos oss som en naturlig del i att uppfylla verksamhetens mål och vill bidra till dem genom din insats. Meritande är vana vid venprovtagning. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
75-85 %

Ansökan

Referensnummer:   SHV 191/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.