Medicinsk sekreterare till medicinkliniken i Växjö!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Inom medicinkliniken bedrivs öppen och sluten specialiserad vård inom internmedicin, övriga invärtesmedicinska specialiteter (ej geriatrik) samt inom neurologi, reumatologi och allergologi. På medicinkliniken vill vi skapa goda förutsättningar för framtiden. Vi står för en robust verksamhet, säker vård och stolta medarbetare. Tillsammans skapar vi den bästa medicinkliniken!

Idag är vi 28 medicinska sekreterare på medicinkliniken i Växjö. Just nu söker vi en medicinsk sekreterare till oss. Vi behöver nu förstärkning till våra mottagningar!

För oss är arbetsmiljö viktigt och vi förväntar oss att du som söker är en god ambassadör för vår värdegrund - Respekt för människan. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Hos oss blir du en viktig medarbetare då du är det administrativa stödet åt övrig vårdpersonal. På våra mottagningar arbetar du nära läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Arbetsuppgifterna består av journalskrivning, remisshantering, post, skanning, telefon, boka och kalla ny- och återbesök, diagnoskodning, statistik, kvalitetsarbete och IT-ansvar. Hos oss får du ett utvecklande arbete med möjlighet att påverka.

Kvalifikationer

Du har godkänd utbildning som medicinsk sekreterare eller hälso- och vårdadministratör. Det är positivt om du har erfarenhet av Cosmic. Har du erfarenhet av diagnoskodning/DRG-registrering ser vi det som meriterande.

Eftersom den ena dagen inte är den andra lik värdesätter vi flexibilitet och en god samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   SHV 189/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.