Engagerade Undersköterskor sökes till hemtjänsten i Askersunds Kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker dig, som har ett varmt hjärta som klappar för människor.
En engagerad undersköterska som ser ansvar, kamratskap och samarbetsförmåga som en självklarhet.

Askersunds hemtjänst vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete där du får möjlighet till att utvecklas då den ena dagen inte är den andra lik. Vi arbetar i team där alla professioner utgår från samma arbetsplats vilket gör att vi har ett nära samarbete. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt där vi ser hela människan och vi strävar efter att stärka den enskilde brukarens känsla av sammanhang och mening.
Verkar det intressant? Sök då till oss i Askersunds kommun, en kommun som ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva i samt hållbart att bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.
Vi strävar efter att medarbetarna ska känna en stolthet över sin yrkesroll och vi är övertygade om att delaktiga och engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och leder till goda resultat.

Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Arbetsuppgifter

• Ge personlig vård och omsorg efter den enskildes behov.
• Som kontaktman ska du ta ansvar för upprättande av genomförandeplaner och vara lyhörd och aktiv när det sker förändringar i vård och omsorgsbehovet.
• Dokumentera i Life Care enligt socialtjänstlagen.
• Arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt.
• Utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på uppdrag från sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut.

Kvalifikationer

Vi vill att du har yrkesexamen från gymnasiets vård- och omsorgsprogram eller godkända betyg från vuxenutbildningens kurser inom vård-och omsorg. Du ska kunna ta snabba beslut och var lösningsfokuserad samt vara flexibel i dina arbetsuppgifter. God samarbetsförmåga krävs då vi arbetar i team och förespråkar kamratskap. Du ska vara stresstålig och ha en empatisk förmåga då arbetet utförs i brukarens hem. Du känner ansvar och är lyhörd inför kollegor och brukare samt ger en god service och omvårdnad. Att vara trygg i sin yrkesroll är viktigt då hemtjänsten innefattar en hel del ensamarbete. Digitala arbetsredskap som mobiltelefon och data används vilket kräver en vilja av att lära och nyttja de digitala systemen. Förflyttning mellan brukarna sker med bil och/eller cykel, varpå behov av körkort och cykel-vana är ett krav. Krav är även att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Arbetsgivaren
Askersunds är en liten kommun där alla är välkomna, oavsett ålder, kön eller etnicitet, vi främjar mångfald. Vi har bra kommunikationer och nära till natur och friluftsliv då vi har fördelen att ha Vättern nära inpå.

Anställningens omfattning

Anställningsstart: Efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1174586

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdspeng
Trivselpeng
Delaktighet i schemaläggning/4 veckors perioder

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!