Undersköterskor sökes för arbete inom demens och somatik.

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker nu utbildade undersköterskor till våra två särskilda boende i Höör!

Björkens demenscentra ligger centralt i Höör och med närhet till järnvägsstation. Under ett och samma tak finns alla verksamheter samlade som särskilt boende för personer med demenssjukdomar, här finns också avlastning, korttid och dagverksamhet. Målsättningen är att skapa meningsfullhet, stimulans, glädje och social samvaro för ett fortsatt aktivt liv för medborgarna. Vi arbetar med nationella värdegrunden.

Skogsgläntan är ett äldreboende med inriktning somatik som ligger i det natursköna området vid Orup. På Skogsgläntan finns det 26 lägenheter fördelat på två plan. Här arbetar vi funktionsstödjande och med ett slutogent förhållningssätt. Vårt mål är att alla som bor här ska få bra dagar och vår värdegrund baseras på ansvar, respekt, tillit och bemötande.

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden och har vilja och ett engagemang att utveckla äldreomsorgen, men även din egen utveckling är viktig. Du ska arbeta aktivt under dina arbetspass för medborgarens välbefinnande och dagsform. Vi arbetar med den enskilda medborgarens känsla av sammanhang. Du har en empatisk förmåga, arbetar funktions-och aktivitetsstödjande och har ett salutogent förhållningssätt. Det är medborgarens behov som styr vårt arbete vilket innebär att din inställning och ditt engagemang kommer vara av stor betydelse för hur dagarna blir.

Vi tillämpar Time Care som schemaverktyg och Lifecare som dokumentationsverktyg.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med stort intresse och engagemang i ditt yrke, eller har annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du har en god empatisk förmåga och sätter medborgarna i centrum, du är trygg i din yrkesroll. En viktig del i ditt arbete är att behålla och skapa goda relationer med anhöriga. Du behöver behärska det svenska språket på ett sätt som gör att du kan kommunicera med medborgaren, anhöriga och kollegor i tal och skrift. Att du har god datorkunskap är ett krav.

Som person är du är positivt inställd till nya utmaningar, bra på samarbete och har ett gott bemötande. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete, har du nyfikenheten, vilja och drivet att vara en del i ett team med ständig utveckling är du välkommen med din ansökan.

Följande tjänster finns tillgängliga:

• 3 tillsvidareanställningar på Skogsgläntan, 2 st på 75% och 1 på 80%

• 1 tillsvidareanställning på Björken på 75%

• 1 föräldravikariat på Björken på 80%

Vänligen ange i din ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.

Anställningens omfattning

Tillträde Skogsgläntan 2023-04-03
Tillträde Björken 2023-04-15

Ansökan

Referensnummer:   11/23

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.