jobb just nu!

Jobb för unga

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Vi tar tillvara på tillväxten genom ständig utveckling och förnyelse inom alla områden. Mångfald, integration och jämställdhet är något som vi strävar emot i alla beslut.
Lekebergs kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarskap och ledarskap präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.

Vår vision är trygghet och nytänkande, naturligt nära.

Lekebergs kommun består bl.a. av centralorten Fjugesta och tätorterna Mullhyttan och Hidinge/Lanna. Med korta avstånd, goda kommunikationer och kommunens strategiska placering är det enkelt att ta del av både landsbygd och stad. Här finns attraktivt boende, ett rikt kultur- och fritidsliv och ett bra företagsklimat.

Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Kommunstyrelseförvaltningens uppdrag är att leda, styra, följa upp och ge ett effektivt stöd till alla nämnder och verksamheter och här ingår övergripande stödfunktioner inom ekonomi, personal och administration.
Inom kommunstyrelseförvaltningen ingår också Teknik- och serviceavdelningen med måltidsenhet, lokalvård och serviceenhet samt avdelningen för näringsliv, integration och arbetsliv. Vi har för närvarande ca 90 medarbetare sammanlagt.

Arbetsuppgifter

Är du mellan 15-20 år och arbetssökande? Vill du ha ett jobb i framtiden där du kan göra skillnad på riktigt? Nu har du chansen att prova på Sveriges viktigaste jobb!

Jobb för Unga är en ungdomssatsning i höst för att underlätta för ungdomar att komma ut i arbetslivet.

Inom Lekebergs kommunen kommer det att finnas goda jobbmöjligheter i framtiden. Du har nu chansen att pröva på arbetslivet och få erfarenheter som du kan ta med i ditt CV när du söker jobb. Det kan också vara ett tillfälle för dig att få ett intresse inom ett yrke som du vill studera till i framtiden.

Som anställd i kommunen kan du möta många olika arbetsuppgifter inom lokalvård, administration eller inom park och vaktmästeri. Service och bemötande är en viktig del när man arbetar i Lekebergs kommun.

Under anställningen ingår gruppvägledning mot studier som kommer att ske vid fyra olika tillfällen under din anställning. Du får möjligheter att se över dina yrkesval och eventuella studier framtiden. Gruppvägledningen kommer att ge dig tillfälle att lära känna dina styrkor och dina resurser.

Kvalifikationer

VEM KAN SÖKA?
• ungdomar mellan 15-20 år utan gymnasieexamen
• ungdomar som i år avslutat gymnasieutbildningen
• är folkbokförd i Lekebergs kommun

URVAL
Urvalet görs enligt följande ordning
1. ungdomar mellan 15-20 år utan gymnasieexamen
2. ungdomar som i år avslutat gymnasieutbildning utan arbetslivserfarenhet

Utifrån din ansökan görs också en bedömning hur din profil och personliga lämplighet matchar de aktuella tjänsterna. Kommunen kan inte garantera att alla kommer att få en tjänst då platserna är begränsade.

För oss är det viktigt att du hamnar på en plats där du både kan utvecklas och trivas och därför vill vi gärna att du berättar om dig själv i det personliga brevet.
Du kan exempelvis skriva om:
• vad du vill arbeta med i framtiden eller dina tankar på yrkesval
• dina fritidsintressen
• dina positiva egenskaper
• tidigare erfarenheter (t.ex. ungdomsledare, haft arbetsuppgifter hemma eller liknande)
• om det finns något särskilt som du tycker om eller som du tycker är extra svårt

Efter att ansökningstiden har gått ut kommer vi att behandla ansökningarna och sedan kontakta dig om ett besked.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-12-31

Du kommer att anställas i cirka 2 månader på deltid i slutet av år 2020. Tillträde enligt överenskommelse.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A970611

Gör ansökan

Anställning

Dagtid

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.