Verksamhetsutvecklare till Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

- engagerad och processorienterad utvecklare med helhetssyn

Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning (VGS) bildades 2016 som en gemensam förvaltning för de tre kommunerna Hofors, Ockelbo och Sandviken. Organisationen säkerställer effektiva och rättssäkra processer med ökad medborgarnytta inom flera myndighetsområden.
Allt i syfte att skapa goda förutsättningar för en hållbar samhällsutveckling.

Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning arbetar för en långsiktigt hållbar och god livsmiljö för invånarna i den tre kommunerna med sammanlagt 53 000 invånare. Vi fortsätter nu arbetet med att skapa vår nya förvaltning, och du har i detta arbete chans att få vara delaktig och bidra till utvecklingen av en attraktiv arbetsgivare för drygt 70 medarbetare.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvård till förmånligt pris
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

Vill du med glädje bidra med din kompetens och samarbetsförmåga, och fortsätta utveckla och kvalitetssäkra VGSs verksamheter och samhällsbyggnadsprocessen?
Vi söker dig som brinner för att utveckla en verksamhet som arbetar för en hållbar samhällsutveckling och ser långsiktighet som målbild och dialog som verktyg. Du är modig och trivs att leda och driva i förändring och ser kundnytta och "digitalt först" som självklart.

Som medarbetare i Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. Förvaltningen är en utvecklingsinriktad arbetsplats och vi behöver stärka upp med ytterligare en verksamhetsutvecklare. Vi samarbetar, prioriterar och utvecklar vårt stöd till alla i verksamheten. Du bidrar med idéer i mål- och planeringsarbetet utifrån politiska ambitioner och viljeinriktningar så att vi får bästa möjliga verksamhet med tillgängliga medel. Du har lätt för att se helheter vilket gör att du har hela VGS och koncernnyttan i tanken för varje uppdrag du genomför.

Du kommer att arbeta med en bredd av olika spännande utvecklingsfrågor. Några exempel på strategiska utvecklingsområden som är högaktuella för oss just nu är: förändrad verksamhetsstyrning, e-tjänster, processkartläggningar, tjänstedesign och digitalisering av samhällsbyggnadsprocessen. Du ingår i vårt chefsstöd tillsammans med en till verksamhetsutvecklare, förvaltningsekonom, HR-konsult och kommunikatör.

Det finns stora möjligheter att vara med och utforma rollen utifrån förvaltningens behov och målsättning.

Kvalifikationer

Genom dina tidigare erfarenheter har du insikt om att för att lyckas är det viktigt med helhetssyn, samverkan och dialog. Du har verkat inom samhällsbyggnadsområdet och med ditt samhällsintresse vill du bidra med kvalité och utveckling.
Du har relevant formell kunskap av processutveckling som arbetsmetod, digitala stöd och verksamhetsutveckling.

Vi vill att du har lätt för att samarbeta, är initiativrik och serviceinriktad samt tar ansvar för dina uppdrag från start till mål. Du har i grunden en relevant högskoleexamen och likvärdig arbetslivserfarenhet.

God förmåga att uttrycka dig på svenska både muntligt och skriftligt.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Välkommen att bidra som nyckelperson för Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltnings fortsatta utveckling!

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Balkefors & Ponsiluoma

Gör ansökan

Övrigt

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 200 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.