Lärare till Sälens skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Sälen skola ligger mitt i Sälen by och har klasserna F-6 i sin verksamhet med cirka 160 elever. Vid skolan finns även en fin fritidsverksamhet. Inom Sälens rektorsområde finns även Rörbäcksnässkola som har verksamhet för F-6 samt fritidsverksamhet.

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Just nu rekryterar Malung-Sälens kommun flertalet tjänster inom skolan inför höstterminen.
Rektorer kommer hjälpas åt i rekryteringsprocessen och om du söker en av våra tjänster kan du komma att även bli aktuell för andra skolor/förskolor om du inte uttryckligen skriver i din ansökan att du inte vill att din ansökan används till andra tjänster!

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Inför höstterminen söker vi nu en grundskollärare till de yngre åren på Sälens skola.

I ditt uppdrag som lärare planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper.

Din undervisning är kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka eleverna, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.
Undervisningen kräver förberedelser och en del arbetstid går till planering och uppföljning av undervisningen, vilket kan göras både enskilt och tillsammans med andra lärare.

Arbetsuppgifterna innefattar även att bedöma elevernas arbetsuppgifter och dokumentera deras kunskapsutveckling.

Är du nyexaminerad lärare kommer du ha stöttning från mentor/handledare, som finns på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarutbildning och är behörig att undervisa i grundskolan.

Du är en engagerad pedagog med god samarbetsförmåga och har ett positivt förhållningssätt till din roll som lärare.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet, detta innebär för oss att du har ett inkluderande, lösningsfokuserat förhållningssätt och möter alla utifrån individuella förutsättningar och behov.
Din förmåga att fånga och fördjupa elevernas intresse för dina ämnen ser vi som en viktig del i urvalsprocessen till tjänsten. Du har stort intresse för elevers kunskapsutveckling och ser möjligheter till utveckling. Din förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor är mycket god.
Läroplanen och skollagen känner du dig trygg i och kan applicera i din yrkesroll.

Är det dig vi har beskrivit, så är det kanske du som ska komma till våra fantastiska elever och bli vår nya kollega?

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Inför HT 2023
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1103003 - Kopia

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Tjänsten tillsätts om erforderliga politiska beslut fattas.
Kontroll av belastningsregister kommer att genomföras innan anställning varför vi gärna ser att du redan när du söker tjänsten beställer ett utdrag ur belastningsregistret. Att få hem ett utdrag kan dröja 1,5-2 veckor.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.

Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.