Sjuksköterskor till vikariat och timanställning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi som arbetar som sjuksköterskor inom Borlänge kommun är en stor grupp som präglas av hög kompetens och vi får verkligen nyttja bredden av våra kunskaper.

SÄBO består av 8 enheter, korttidsboende, växelvårdboende, demensboende och särskild boende. På varje enhet jobbar PAS ( patientansvarig sjuksköterska/distriktsköterska) måndag-fredag. På hela SÄBO jobbar också en samordningssjuksköterska.

Hemsjukvården består av samordningssköterska, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi jobbar i patienternas egna hem(ordinärt boende) Hemsjukvården har patienter i alla åldrar med många olika diagnoser.
Hemsjukvårdens lokaler är förlagda i centrum.

Jourtid kvällar och helger bemannas av hemsjukvårdens personal. Man är 4 sjuksköterskor på jourtid/helger och 3 sjuksköterskor på natten för hela Borlänge kommun.

Som nyanställd får du ta del av vårt introduktionsprogram som vi arbetat fram. I detta ingår introduktion anpassad efter dina behov. Allt för att du ska trivas och få en bra start hos oss.

Som anställd i Borlänge kommun har du möjlighet till personalförmåner som rabatterade busskort, friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra en förmåncykel.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön!

Borlänge kommuns löfte Trevligt folk.
Trevligt folk är vårt förhållningsätt, den gemensamma värdegrunden ligger till grund för allt vårt arbete och är en ledstjärna i vår arbetsvardag:
• Jag finns här för Borlängebon
• Jag gillar utmaningar
• Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Vi söker nu vikarier och timanställda till Borlänge kommun. Inom vår organisation stöttar och hjälper vi varandra att utvecklas. Sjuksköterskorna har nära samarbete i team och med kommunens omsorgspersonal och rehab personal. Vi samarbetar också med läkare från regionen.

När du arbetar som sjuksköterska i kommunen har du stor möjlighet till en fri och flexibel dag där du själv styr och planerar de arbetsuppgifter som ska utföras. Det ingår i arbetsuppgifterna att se helheten i patienternas medicinska vård och omvårdnad.

Timanställningar och vikariat med möjlighet till fast anställning.
Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av och/eller intresse för äldrevård/hemsjukvård. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är trygg i yrkesrollen och kan prioritera. Positivt är om du har erfarenhet av kommunal hälso-och sjukvård sedan tidigare. En viktig arbetsuppgift är att handleda personal i omvårdnads- och medicinska frågor, detta bör du kunna göra på ett coachande och positivt sätt.

För att tjänsten ska passa dig bör du:
- kunna prioritera vid högre belastning
- tycka att det är roligt att möta olika patienter och nya situationer.
- vara kollegial och kunna se till hela verksamheten.
- gilla teamarbete.
- ha god struktur och ordning då du arbetar.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med körkort B.

För tjänster inom Sociala sektorn i Borlänge kommun ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningens omfattning

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1067747

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.