jobb just nu!

Köksbiträde

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsenVälkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!
Öckerö kommun består av 10 öar med Fotö i söder till Rörö i norr. Vi har 9 tillagningskök och 5 mottagningskök på öarna Fotö, Hönö, Öckerö, Hälsö, Björkö och Rörö.
Kostenheten ligger organisatoriskt under kommunstyrelsen i samhällsbyggnadsverksamheten och samarbetar med 6 andra enheter. Öckerö kommuns kostenhet erbjuder ett utvecklingsinriktat arbete inom den offentliga måltiden där vi tar oss an framtidens utmaningar.

Vi söker nu ett Köksbiträde till vår verksamhet!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med alla förekommande sysslor i ett kök. Delta i beredning för såväl kall som varm mat, salladsförberedning, för- & efterarbete i kök, disk och städning.

Vidare skall du vara beredd på att representera kostenheten på ett positivt sätt genom att vara välkomnande och lyhörd gentemot våra gäster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett mat- och serviceintresse gärna med erfarenhet av arbete i ett storkök. Erfarenhet av yrket väger tungt men inget krav.

Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som känsla för service, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga men också kunna arbeta självständigt. Du behöver ha förmågan att arbeta i ett högt tempo då det krävs samt att du är flexibel.

Ett skallkrav är att kunna kommunicera, skriva och förstå svenska.

Anställningens omfattning

Snarast alt enligt ök rekrytering sker löpande

Ansökan

Referensnummer:   A841716

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Ansök idag, rekrytering sker löpande.