Vadstena Fastighets AB söker fastighetsreparatör/ snickare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vadstena Fastighets AB är helägt av Vadstena kommun. Det övergripande målet för bolaget är att främja bostadsförsörjningen i kommunen, där bolaget äger och förvaltar 805 lägenheter samt 15 577 kvm lokalyta.

Vi förvaltar även kommunens samlade fastighetsbestånd såsom skolor, förskolor, idrottsplats, ishall, kommunhus med mera.

Företaget har idag ca 40 anställda. På kontoret arbetar nio tjänstemän med uthyrning, drift, underhåll, ekonomi och övrig administration. Driftpersonalen är indelad i fyra huvudsakliga grupper:

Pia Björkman är arbetsledare för dessa grupper:
Lokalvård och utemiljö har en samordnare var.
Lokalvård städar kommunens verksamhetslokaler och bostadshusens trapphus.
Utemiljö tar hand om all trädgård- och parkskötsel.
Teknik består av reparatörer, målare, drifttekniker och elektriker.
Kungsvalla idrottsplats bildar en egen driftenhet med vaktmästartjänster.

Du hittar oss på www.vfab.se

Arbetsuppgifter

Behovet av snickare kompetens växer. Hos oss kommer du arbeta med lösningsbaserat felavhjälpande jobb i första hand. Även mindre projekt kan förekomma.

Vi har en del utrustning i ett snickeri som blir ditt ansvar. Du ingår i gruppen Teknik där ni jobbar tillsammans och enskilt. Arbetsflödet styrs utav order som kommer på hyresgästernas felanmälan via vårt fastighetssystem, omflyttningar och interna planerade projekt. Månatlig fastighetsrondering och brandrondering är ytterligare uppgifter som ingår, även beredskap är obligatorisk fördelad ca var 6:e v.

När det snöar ingår handskottning/halkbekämpande åtgärder dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet samt bred kunskap inom snickeri. Viktigt är att du är följsam och kan kliva ur ditt skrå, vid behov hjälps vi åt inom gruppen.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, såsom servicekänsla och förmåga att självständigt kunna planera och utföra dina arbetsuppgifter.

Meriterande: Lift- och ställningskort, tidigare erfarenhet inom murning och svetsning.

Krav: B-körkort, svenska i tal och skrift.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt övernskommelse

Ansökan

Referensnummer:   VFAB/2022/3

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning (Kollektivavtal via Fastigo Kommunal, S-avtalet)

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Anställningen är förlagd dagtid och beredskapstid från kl 16-07 även hela helger.

Övrigt

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.