Barnskötare Sälen vintersäsong

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker barnskötare till norra kommundelen över vintersäsongen.

Du kommer att vikariera på våra olika förskolorna under ordinarie personals frånvaro. Förskolorna är förlagda i Sälen, Lima och Rörbäcksnäs.

Tillsammans med pedagogerna samarbetar du i såväl pedagogiskt planerad undervisning som i fria aktiviteter. Du deltar aktivt i de arbets- och rutinsituationer som ingår i verksamheten. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer

För att trivas i tjänsten behöver du vara flexibel eftersom arbetet kan komma att utföras på våra förskolor som är placerade i 3 olika byar i norra kommundelen.
Arbetet kan vara förlagt på olika tider under dagen, då vikariebehov uppstår.
Du behöver ha en god kommunikativ förmåga och tycka om att samarbeta i grupp.
När du arbetar tar du ansvar, visar engagemang för uppdraget och har förmåga att ta initiativ till att utföra olika arbetsuppgifter som ingår i arbetet.
Jobbet som barnskötare innebär att du ser barnens behov och utgår ifrån dessa vid genomförande av den verksamhet som planeras. Du har en bra helhetssyn, kan rikta uppmärksamheten dit det krävs och har positiva förväntningar på barn och dina medarbetare. Du tycker om att vara ute då verksamheterna vistas mycket utomhus.

Utbildning är önskvärd men inte nödvändigt, men vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet med barn inom förskola, fritidsverksamhet, ungdomstränare etc.

Körkort och tillgång till bil är nödvändigt för att passa till tjänsten.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2022-04-30

Tillträde omgående
80-100%
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1069331

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Kontroll av belastningsregister kommer att genomföras innan anställning varför vi gärna ser att du redan när du söker tjänsten beställer ett utdrag ur belastningsregistret. Att få hem ett utdrag kan dröja 1,5-2 veckor.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.