Elev- och fritidsassistent till Sälens skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker elevassistent/fritidsledare till Sälens skola i norra rektorsområdet. Sälens skola med ca 150 elever är belägen i Sälens by. Här finner du skolverksamhet i årskurserna F-6 samt ett fritidshem.

Som elevassistent jobbar du ihop med lärare, rektor, elevhälsa och andra elevassistenter för att skapa förutsättningar för lärande, motivation och glädje.

Arbetet innebär att under dagarna sätta eleverna i centrum och skapa bra förutsättningar för att alla kan och vill vara delaktiga. I denna roll är det viktigt att förstå elevers utmaningar och ta tillvara elevens styrkor.

Arbetet fördelas på fritidsverksamheten och i skolverksamheten efter ett schema.
Det ingår viss dokumentation i tjänsten.
Framförallt är tjänsten förlagd utomhus, dvs att vara den vuxna på raster och på fritiden som skapar engagemang och lekglädje.

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som har erfarenhet av en liknande tjänst eller har arbetat med barn och unga på något sätt tidigare. Vi tycker det är viktigt att du vet att du trivs med att jobba med människor.

Vi söker dig som är driven och strukturerad. Du tar initiativ, planerar och genomför aktiviteter. Vi vill att du är tydlig och har god samarbetsförmåga då du samverkar med såväl elever och föräldrar som med kollegor. Vi förväntar oss att du som söker är engagerad och vill vara med och bidra till vår verksamhets fortsatta utveckling.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser fram emot att få höra dig berätta om vad du kan bidrag med för att skapa en god och aktiv miljö för våra elever.

I denna rekrytering kommer vi hantera ansökningarna löpande då vi vill tillsätta tjänsten snarast, så vänta inte med att söka!
Vi ser fram emot din ansökan.

Anställningens omfattning

Omgående
50%-75%
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1083226

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.