Timvikarier till Korttidsboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

På vårt korttidsboende vistas våra omsorgstagare under en begränsad tid och får hjälp med vård och omsorg, träning, rehabilitering eller återhämtar sig efter en tids sjukdom. Korttidsboende kan även vara aktuellt för att ge närstående avlastning, antingen vid enstaka tillfällen eller mer regelbundet i form av växelboende.
Det är viktigt att du arbetar med funktionsbevarande träning vilket innebär att du skall verka för att förbättra individernas förmåga genom att eftersträva ökad självständighet, där det är möjligt. Det är således viktigt att du har ett rehabiliterande förhållningssätt och intresse för att utveckla samt tro på varje enskild individs utveckling. Att vara tålmodig och arbeta motiverande är en självklarhet för att öka möjligheten att uppnå positiva resultat i rehabiliteringen.

I arbetet kan du behöva ge vård i livets slutskede. Du kommer möta människor som på olika sätt är sårbara exempelvis på grund av demens, funktionsvariationer, psykisk ohälsa samt tidigare eller pågående missbruksproblematik.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten måste du:
•Vara minst 18 år
•Hantera det svenska språket väl i tal och skrift
•Ha datavana då all dokumentation och rapportering sker digitalt
•Vi förväntar oss att du efter en tids arbete, kan erhålla delegering.
Det är önskvärt att du har:
•Undersköterskeutbildning, eller annan utbildning som vi bedömer relevant för uppdraget
•Arbetslivserfarenhet som passar arbetsområdet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-12-13

Ansökan

Referensnummer:   A1071439

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.